FOTBAL  »  LIGA 3  »  U CRAIOVA 1948

VIDEO U Craiova 1948 a debutat cu dreptul în Liga a 3-a! Spectacolul a fost asigurat de comentatorul Adrian Mititelu » Vezi "perlele" patronului

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 19:18

U Craiova 1948 a debutat cu dreptul în Liga a 3-a. Au trecut de cei de la Atletic Bradu, scor 3-0, într-un meci în care spectacolul a fost asigurat de comentatorul Adrian Mititelu.

După ce ieri a organizat o conferință de presă neconvențională, în care a făcut pe reporterul și le-a luat interviuri angajaților lui, Adrian Mititelu a comentat astăzi debutul oltenilor în Liga a 3-a, pentru că a spus că n-a găsit un om potrivit pe acest post deocamdată.

Oltenii au fost privați de sprijinul Peluzei Sud, care protestează, așa cum a anunțat. Ultrașii își vor susține echipa doar în deplasări, supărați că Mititelu a decis să joace la Severin și nu a reușit să găsească un teren în Bănie.

Jocul a fost controlat autoritr de U Craiova 1948, dar deschiderea scorului a venit după pauză. Ștefan Kovari, tânărul fotbalist adus în această vară, a reluat cu capul, de la marginea careului mic, în minutul 49. Raicea a dublat avantajul după doar 4 minute. Scorul final a fost stabilit de Mihai Dina, după o centrare perfectă primită de la Lupu.

Oltenii pornesc cu dreptul lupta pentru promovare, iar Mititelu anunță perfecționarea următoarelor transmisiuni. :)

IATĂ CELE MAI BUNE MOMENTE din INEDITUL comentariu al lui MITITELU: 

min. 26:  "Centrare, GOL! Aaa, pardon! Îmi cer scuze, am văzut mingea în poartă"

min 29: "Fu ofsaid. Eu așa am văzut. Cât pe-aici să aibă ocazie mare cei de la Bradu"

min 30: "Construim arhaic, cu mingi lungi, ca pe vremea lui Jean Garabet. N-am avut nicio ocazie"

min. 35: "Se plâng oamenii că merge netul prost. Ne cerem scuze, aveam o audiență prea mare"

min. 41: "Raicea... Dă, bă, și tu drumul la minge!"

min. 45: Se încheie o repriză în care Mititelu s-a plâns în repetate rânduri de jocul alor săi și în care i-a pronunțat obsesiv numele puștiului Samuel Zimță (18 ani), mijlocaș deținut în coproprietate cu Brescia.

min. 46: "Aici, la Târgu Jiu, tribuna a 2-a este goală, dar tribuna 1 e aproape plină. Pardon, aici la Severin am vrut să spun. Regret lipsa celor din Peluza Sud de la meci"

min. 49: "Goool! Tanarul Kovari reușește o execuție extraordinară! (n.r. cap din 7 metri) Deși are un nume cu conotații maghiare, Kovari să știți că nu are nimic în el din... deși știți că n-am nimic cu.. Chiar sunt susținător al nației maghiare. Kovari e ardelean get beget. Născut la Iași".

min. 53: "Gol, gol, goooool Raicea! Nu e meci în care să nu marcheze. E omul care l-a lăsat pe tușă pe Mihai Dina".

min. 57: "Frumos. Bravo, mă, bine, mă, așa! Bine, Cârstea! Dar lasă și tu floricelele pentru mai târziu".

min. 59: "Zimță e piesă grea. Eu am crecut mulți fotbaliști și vă spun că, dacă va fi cuminte, Zimță va ajunge mare de tot!" (n.r. Mititelu îi spune când Zimță când Zimța) .

min 68: "Pitic, pitic, dar Negru are viteză și e și bine făcut. Are alură de mare fundaș. Puțini fotbaliști ca el".

min. 70: "Lupu, frumos! Ah, fir-ar al naiba să fie! Dacă ar lua și mingea cu el când fuge, ar fi extraordinar!".

min 78: GOL Craiova, 3-0 "Hai, mă, Dina! Centrare Lupu, marchează Dina. Într-o lună, o să vă putem da și reluări și tot ce trebuie. Lasă, că nici cei care vin la stadion n-au reluări, așa că...".

despre adversara Atletic Bradu: "O echipă bună și ea. O echipă de Liga a 3-a din Argeș n-are cum să fie rea".

Min 85: "Face Lupu niște raiduri, zici că e Baltacha de la Dinamo Kiev! Celebra echipă de viteziști".

Mititelu folosește finalul meciului pentru a-și duce un episod în războiul cu rivala de nume, siglă și culor din Liga 1:"Compania RCS - RDS participă la furtul de identitate. Domnul Angheluță și compania vor primi citația. La Steaua respectă legea, dar lui CS U îi spun Universitatea Craiova fără niciun argument juridic. CS U va dispărea, ea e contemporana PSD-ului. Noi suntem un avatar puternic, am renăscut ca pasărea Phoenix. Povestea noastră va fi cu adevărat frumoasă atunci când vom fi din nou in Liga 1".

Încheierea lui Mititelu: "Și meciul s-a încheiat, am început cu dreptul. Vă mulțumim pentru atenție și să ne revedem cu toții la stadion, sau la televizor, fiecare după cum poate. Sper ca cei din Peluza Sud să mai reflecteze și să vină la meciurile noastre de acasă, nu numai în deplasări. Îmi voi face munca până la capăt și voi merge și la interviurile de după meci. Jucătorii aplaudă suporterii. Hai, mă Calule! Mamă, ce anemic e Calu când aplaudă, zici că l-a bătut cineva! Eu vă las, ne vedem la flash interviuri".

  FC U Craiova 1948 - Atletic Bradu 3-0 
Au marcat: Kovari '49, Raicea '53, Dina '71

 

Craiova face parte din seria a III-a a competiției, alături de FC Voluntari 2, CSM Flacăra Moreni, AFCM Alexandria, AFC Hermannstadt 2, ACS Municipal Brașov - AS FC Pucioasa, AFC Turris Turnu Măgurele, ACS Viitorul Domnești, ACS Flacăra Horezu, CS Sporting Roșiori, AFC Astra 2, CS U Craiova 2, ACS Unirea Bascov și ACSO Filiași. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (57)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  27 August 2018, 15:35

baaa da putini mai sunteti taica! :))) Hahahaha =)))) Noua firma a booveanului mititelu a strans cei mai putini spectatori din istoria ligii a 3-a...EVER! :))))) Faceti liga a 3-a de rusine cu cati spectatori ati strans :))

fcu1948
fcu1948  •  26 August 2018, 22:35
Postat de lionforever pe 26 August 2018, 20:48

E ultima dată când îți răspund : echipa aia e în faliment faptă făcută de personajul preaslavit de tine ce susții tu acum e o fantasmagorie de-a lui dar esti prea prost sa-ti dai seama.

Prea prost ești tu și cei din neamul tău. Eu susțin o echipa, nu o societate comercială. Chiar, tu ești fan primăriei, asociației non-profit înființata in 1995 sau al SRL-ului fondat in 2013 la Bucuresti de un cercetat penal???? Ca sa vezi cât de prost ești!

lionforever
lionforever  •  26 August 2018, 20:48
Postat de fcu1948 pe 26 August 2018, 20:43

Am aceeași minte pe care am avut-o pe vremea comuniștilor când susțineam echipa studenților, aceeasi minte pr care o aveam când patroni ai clubului erau personaje dubioase gen nețoiu și staicu. Ce, tu iubești România doar atunci când președinte al țării este cel pe care l-ai votat/îl agreezi??? Dragostea pt echipa si pt țara ta nu ar trebui sa fie condiționate de numele celor care le conduc. Dar esti prea prost sa înțelegi!

E ultima dată când îți răspund : echipa aia e în faliment faptă făcută de personajul preaslavit de tine ce susții tu acum e o fantasmagorie de-a lui dar esti prea prost sa-ti dai seama.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează