FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, AZI, 19.45, DIGI, GSP.RO

CSA Steaua - Academia Rapid // Gafă uriașă sau manipulare cu intenție? Ce au găsit pe scaune suporterii prezenți pe Arena Națională

FOTO: RAED KRISHAN +10   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 18:57

Partida dintre CSA Steaua și Academia Rapid s-a bucurat de o atenție deosebită, iar un program special de meci a fost tipărit pentru derby-ul de Liga a 4-a de pe Arena Națională. 

Revista-program de meci a fost împărțită în două părți, câte una dedicată fiecărei echipe. Au fost prezentate borne importante din viața fiecărui club, precum și trofeele câștigate de-a lungul timpului. 

Își arogă ȘI performanțeLE echipei lui Gigi!

Marea surpriză a apărut în dreptul Stelei, căreia i-au fost atribuite titlurile din 2005 și 2006, semifinala Cupei UEFA din 2006, dar și calificarea în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2006-2007, obținute de FCSB-ul lui Becali. 

Informațiile sunt în contradicție însă cu politica adoptată de clubul Armatei, care a declarat constant că respinge toate performanțele reușite în perioada post-Gigi Becali, adică după 2003!

În paginile revistei, Cristi Frisc, comentator la Look TV, apare drept coordonator al materialelor despre roș-albaștri. 

Programul de meci a găzduit și o secțiune de publicitate dedicată ansamblului rezidențial "Cartierul Solar", entitate care ar fi stat în spatele redactării programului de meci. 

CSA Steaua - Academia Rapid se joacă azi, de la ora 19:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
dumbojet
dumbojet  •  15 Aprilie 2018, 17:28
Postat de andy_2008 pe 15 Aprilie 2018, 09:34

CSA nu poate sa tina o echipa de fotbal nici in liga a 4 a ,o sa mai vorbim dupa 3-4 ani.Sectiile de box,volei,handbal sunt pe duca si ele.Armata sa si cumpere taburi si camioane nu sa fure dupa 14 ani steme!!!!

Armata face orice considera ca este util. Nici un comandant din lumea asta nu da socoteala civililor pentru modul in care isi conduce unitatea si cum gestioneaza fondurile sau celelalte resurse. Daca Armata considera ca are nevoie de o unitate cu profil sportiv, este in drept sa o infiinteze sau sa o reinfinteze.

andy_2008
andy_2008  •  15 Aprilie 2018, 09:34

CSA nu poate sa tina o echipa de fotbal nici in liga a 4 a ,o sa mai vorbim dupa 3-4 ani.Sectiile de box,volei,handbal sunt pe duca si ele.Armata sa si cumpere taburi si camioane nu sa fure dupa 14 ani steme!!!!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  15 Aprilie 2018, 05:10
Postat de vicol_vali pe 15 Aprilie 2018, 01:52

Teoretic, brandul + locul din liga 1 a fost închiriat - concesionat, arendat - de Becali GG, în continuare GG. Așadar, el ne mai respectând contractul = închirierea brandului și a stadionului, el practic a renunțat la brand. Așadar, orice a făcut GG, de fapt nu el, că el doar a împrumutat clubul - clubul în acte nu-i al lui, tocmai să facă mizeria asta - sunt în palmaresul clubului CSA Steaua. FIFA nu știe și nu acceptă că la FIFA se fac multe mizerii, cum există legea cum un club dacă se duce la CEDO este dezafiliat, așa cum s-a întâmplat cu Universitatea Craiova, nimeni nu se duce. Stat în state. Nici GG nu mai visează la UCL cu tot cu coeficient.

asa e ma, UEFA nu stie, traieste pe alta planeta :)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează