FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua negociază cu 5 antrenori, printre care Adrian Neaga și Daniel Oprița: „Steaua e aia unde sunt suporterii”

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 13:49

CSA Steaua ar putea anunța zilele acestea noul antrenor al secției de fotbal din Liga 4, după plecarea lui Marius Lăcătuș. 

GSP.ro a aflat că steliștii au demarat discuții cu 5 antrenori: 

„Până la ora asta nu s-a semnat cu niciun antrenor. Noi suntem în discuții cu Daniel Oprița, Marius Baciu, Rică Neaga și Adrian Falub. Acesta din urmă chiar a fost luni la club și am purtat câteva discuții. L-am contactat telefonic și pe Basarab Panduru, dar nu sunt mulți cei care vor să vină într-un proiect atât de dificil”, spun șefii CSA pentru GSP.ro.

Contactat telefonic, Daniel Oprița (37 de ani), dat ca și instalat la CSA Steaua de Fanatik, spune că deocamdată au fost doar discuții de principiu și că nu a bătut palma cu CSA: 

daniel oprita

„Am avut o discuție cu cei de acolo. Sunt plecat acum, sunt în vacanță. M-au sunat prietenii să mă felicite că am semnat cu Steaua, dar eu nu știu nimic. Au fost doar niște discuții. 

E un proiect bun acolo, sunt suporteri. Îmi aduc aminte de Steaua, cu suporterii din Ghencea, că acolo am jucat fotbalul adevărat.

Nu pot spune că am fost secund la FCSB, că am stat doar două săptămâni pentru Mirel. Nici contractul nu l-am semnat acolo.

Contează foarte mult suporterii. Steaua e aia unde sunt suporterii. Mai bine să merg la un proiect de jos. Una e să iei un proiect de la zero și alta din mers. Aș putea să aduc anumiți jucători. Mă gândesc să aduc niște jucători cu care am mai lucrat dacă va fi să semnez”, a declarat Oprița pentru GSP.ro.

  • În cariera de antrenor, Oprița a pregătit-o ultima dată pe pe CS Mioveni în Liga 2. A ajuns la formația argeșeană în ianuarie 2019 și a plecat în luna mai. Totodată, Oprița a fost secundul lui Mirel Rădoi la FCSB. 
  • Ca fotbalist, Oprița a fost la FCSB în perioada 2002-2007. A făcut parte din generația UEFAntastică și a cucerit două titluri și o Supercupă. 

bixi mocanu: „vom anunța antrenorul zilele acestea”

Comandantul CSA Steaua, Bixi Mocanu, a vorbit și el pentru cititorii GSP:

„Zilele acestea vom anunța noul antrenor antrenor. Avem discuții cu mai multe persoane, printre care și Oprița. Analizăm portofoliile fiecăruia, apoi vom lua o decizie. Cert e că zilele acestea vom anunța noul tehnician”.

CSA Steaua a fost antrenată în sezonul trecut din Liga 4 de Marius Lăcătuș, dar „Fiara” și-a dat demisia după ce formația din Ghencea a ratat promovarea în Liga 3, fiind învinsă de Carmen în finala din play-off, scor 1-0.

Citește și:

Gigi Becali nu se dezminte! În plin scandal, FCSB a cedat 3 jucători la Academica Clinceni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
gicab
gicab  •  02 Iulie 2019, 21:58
Postat de rivaldinho pe 02 Iulie 2019, 15:53

Dinamo din liga a 4-a si CSA Steaua sunt clone.

Chiar vorbești serios? Unde ai citit?

gicab
gicab  •  02 Iulie 2019, 21:55
Postat de afaraumdinfotbal pe 02 Iulie 2019, 17:22

Mirosul insuportabil este de bocanci și obiele uitate de armata sovietica in rastelul MApN și scoase acum la lumina de lenesii smenari din CSA, ajutați de ignorantii din peluza sud, care cer pomana de la partid si de la stat fotbal militarizat!

Care partid ca cel de guvernământ e deja cu FC straulesti

catalynn
catalynn  •  02 Iulie 2019, 18:02
Postat de juliusmad pe 02 Iulie 2019, 17:17

Csa, o gluma proasta :)))

In timp ce tu ești o gluma bună! :-)))))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează