FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua promovată în Liga 3?! Planul FRF care îi ajută pe „militari”

CSA Steaua are șanse mari să promoveze direct în Liga 3 +21   FOTO
CSA Steaua are șanse mari să promoveze direct în Liga 3

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 10:07

CSA Steaua are șanse mari să promoveze în Liga 3 în acest an. FRF plănuiește să suspende actualul sezon din Liga 4, urmând să fie menținute clasamentele din prezent, unde roș-albaștrii ocupă primul loc pe București.

Potrivit Antena Sport, Federația nu va risca în privința eșaloanelor de amatori și le va suspenda, deoarece majoritatea jucătorilor nu vor fi apți să evolueze mai multe meciuri într-o săptămână, aceștia având și un alt job.

Astfel, se va trece peste faza duelurilor de baraj, iar toți liderii seriilor din Liga 4 vor fi invitați să se înscrie în Liga 3.

CSA Steaua, spre Liga 3

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Rapid (2018) și Carmen (2019) au blocat accesul „roș-albaștrilor” la barajul de promovare. „Militarii” erau mari favoriți la promovare și în acest sezon, având un avans de 7 puncte față de „satelitul” Rapidului.

CSA Steaua promovată în Liga 3?! Planul FRF care îi ajută pe „militari”

FOTO Cum arată lucrările ACUM la stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Scandal intern la CSA Steaua! Decizia pe care ar fi luat-o comandatul clubului: „Toți managerii și șefii de secție sunt hoți”

Suporterii CSA Steaua, replică pentru Helmut Duckadam: „Sperăm că va trece cu bine peste această criză”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
1408806485846103
Mihai Munteanu  •  29 Aprilie 2020, 15:02

N ar fi nici o tragedie !...oricum zilele le sunt numarate!

fara_penali_in_fotbal
fara_penali_in_fotbal  •  29 Aprilie 2020, 14:32
Postat de pe 29 Aprilie 2020, 12:31

Pai conform ADN-ului n-are ce cauta in liga a patra!:))) Deci FCSB e Steaua!:)))

Logica de struți-cămilă, tipic pentru FîCîSîBî-isti.

matole_vicius666
matole_vicius666  •  29 Aprilie 2020, 14:29
Postat de catalynn pe 29 Aprilie 2020, 13:42

Nu, n-ar fi! Vorbim aici de munca unor oameni din August pana in Martie și un an din viața lor. Nu e vina lor apariția pandemiei, așa cum anul școlar a fost înghețat și cine e premiant e premiant deși mai era încă materie de parcurs și calificative de dat la fel și la fotbal. Nu susțin ideea întreruperii competiției cum nu cred nici ca întreruperea cursurilor pana in Septembrie e salutară, însă asta nu depinde de mine sau de Steaua. In democrație aceste decizii sunt luate de către cei aleși de către constituenți și trebuie sa le respectam cu toții deși poate nu i-am votat pe respectivi sau nu suntem de acord cu prostiile lor. Nu Steaua l-a votat pe Burleanu și nu io l-am votat pe Wuhannis, însă, repet!, așa e in democrație, majoritatea decide. Mai mult, atât Wuhannis cât și Burleanu au fost aleși cu o foarte larga majoritate deci nu putem sa invocam lipsa legitimității. Asta s-a votat, asta avem și cu asta basta! :-)

La ce bun! Sa stam acuma sa ne preocupam cine castiga cupa de la batatorul de covoare? Ok....o diploma simbolica si la revedere....anu asta nu se premiaza.....succes la anu. Sa incercam sa avem un clasament legitim in liga 1, daca se poate...daca nu, inghetat si acolo cu ierarhia de la momentul asta si aia e! Nu se promoveaza si nu se retrogradeaza. Se avanseaza o ierarhie la uefa pt cupele europene, nu se decerneaza trofeul si nu se contabilizeaza sezonul.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close