LIGA 4  ·  CSA STEAUA

Suporterii CSA Steaua, replică pentru Helmut Duckadam: „Sperăm că va trece cu bine peste această criză”

Fanii CSA Steaua i-au răspuns lui Helmut Duckadam +14 FOTO
Fanii CSA Steaua i-au răspuns lui Helmut Duckadam

Luni, 06 Aprilie, 21:56

Fanii CSA Steaua i-au răspuns lui Helmut Duckadam (61 de ani), după declarațiile pe care președintele de onoare al celor de la FCSB le-a făcut astăzi, în care spunea că Steaua din Liga a 4-a s-ar putea să se desființeze. 

„Ținem să îi mulțumim domnului Duckadam pentru grija pe care o poartă echipei STEAUA București. Pentru a îl liniști, dorim să comunicăm faptul că:

  • nu există nicio problemă financiară la echipa de fotbal a clubului din Ghencea și nici nu a fost vreuna
  • sponsorii din fiecare an, iar aici ne referim la suporteri, nu sunt «suporteri de rezultat» și nici nu sunt finanțaţi de club, așa cum se întâmplă la clubul unde este dumnealui acum, ei mereu au ajutat financiar clubul și o vor face și în continuare

Sperăm că și dumnealui va trece cu bine peste această criză, dat fiind că echipa din Berceni a cerut insistent ajutor de la stat și, în plus, în curând, se va finaliza procesul pentru prejudiciu”, a fost postarea celor de la AS47.

Helmuth Duckadam: „Proiectul Armatei a fost un eșec total”

Fostul mare goalkeeper nu crede că formația Armatei va reuși să ajungă vreodată în Liga 1, considerând că impactul finaciar al crizei coronavirus va afea repercusiuni considerabile la secția de fotbal a CSA Steaua. 

„Voi credeți că Armata se va mai gândi după această criză să suțină CSA, echipa lor de fotbal? Vor putea să-și facă echipă doar așa, cu puști, dar nu o să mai vedeți să mai suțină salarii la echipa de seniori. Și sponsorii se vor retage de pe acolo, iar de patron nici nu se pune problema să apară. 

Nimeni nu vine să investească în echipa lor un milion de euro. Nici la Liga 4, dar nici la Liga 2 nu vor găsi un patron. Trebuie să ai puterea să recunoști că acest proiect susținut de Armată a fost un eșec total!”

Helmut Duckadam

FOTO Cum arată stadionul Steaua:

+15 FOTO

VIDEO Suporterii Stelei i-au adus un omagiu fostului portar Martin Tudor

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (5)

alex_1973  •  29 Aprilie 2020, 11:13
Postat de amicu pe 07 Aprilie 2020, 08:18

intr-un fel il inteleg pe ***, ca Becali a fost singurul care i-a intins o mana de ajutor cand ramasese fara finante. Dar sa te dezici de prieteni si colegi pentru a fi ***, e cam mult

Asa ies in evidenta caracterele si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu  •  07 Aprilie 2020, 08:18

intr-un fel il inteleg pe ***, ca Becali a fost singurul care i-a intins o mana de ajutor cand ramasese fara finante. Dar sa te dezici de prieteni si colegi pentru a fi ***, e cam mult

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1  •  07 Aprilie 2020, 05:31

"nu există nicio problemă financiară la echipa de fotbal a clubului din Ghencea și nici nu a fost vreuna" pânã o sa vinã un ministru caruia nu-i va mai pãsa de ce se intâmplã in UM02301 si o sa taie toate fondurile destinate sectiei de fotbal , sectie finantata din banii românilor .

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1