FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Scandal intern la CSA Steaua! Decizia pe care ar fi luat-o comandatul clubului: „Toți managerii și șefii de secție sunt hoți”

Mădălin Sorin Hîncu conduce CSA Steaua din 29 ianuarie
Mădălin Sorin Hîncu conduce CSA Steaua din 29 ianuarie

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 11:48

CSA Steaua se află într-o situație tensionată, ca urmare a unor decizii controversate pe care le-ar fi luat comandatul clubului, colonelul Mădălin Sorin Hîncu (55 de ani).

Aflat în concediu de odihnă, după declararea stării de urgență în România, colonelul ar fi decis tăierea salariilor cu 25% a sportivilor, antrenorilor și managerilor, potrivit site-ului puterea.ro. Se pare că acesta ar fi luat decizia la începutul săptămânii când le-ar fi transmis verbal managerilor decizia sa. „Toți managerii și șefii de secție sunt niște hoți”, ar fi spus Hîncu, care ar fi refuzat să explice angajaților are sunt criteriile legale ale tăierilor de salarii, cum se aplică și de ce nu dă un ordin scris.

 

Șefii de secție merg la Minister

Ca urmare a acestor decizii luate de colonelul Mădălin Hîncu, se pare că mai mulți șefi de secție de la Clubul Sportiv al Armatei vor merge marți în audiență la Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, pentru a se plânge de modul în care este condus clubul Steaua. În plus, se pare că și mai mulți foști sportivi vor trimite o scrisoare către Minister și mai multe instituții ale statului.

Mădălin Sorin Hîncu a fost numit pe 29 ianuarie în funcția de comandat al CSA Steaua, în locul lui Pompiliu Bixi Mocanu. Acesta fusese până atunci șef al  Centrului de Sporturi Montane „Bucegi”, rezultatele sale fiind apreciate în cadrul clubului. Potrivit unui comunicat al CSA Steaua, Hîncu „și-a început cariera militară la Regimentul 19 Rachete Antiaeriene, ocupând succesiv, de-a lungul carierei, funcţii pe linia specialităţii militare Educaţie fizică, de la ofiţer cu pregătirea fizică şi instructor-şef la ultima funcţie încadrată, cea de şef al Centrului de Sporturi Montane Bucegi”. 

VIDEO Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

Helmuth Duckadam, „săgeți” spre Florin Talpan: „Nu m-a sunat de ziua mea, cred că e supărat pe mine”

Anunță sfârșitul Stelei din Liga 4: „Proiectul Armatei a fost un EȘEC total. Credeți că vor mai susține echipa după criză?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
alex_1973
alex_1973  •  29 Aprilie 2020, 11:11
Postat de custeauamereu24 pe 11 Aprilie 2020, 16:29

Actuala echipa CSA Steaua din Liga a 4-a va rămâne in istorie ca Regal sport Ferdinand, înființata in 2017. Nimeni nu va uita asta. Poate ca nu interesează pe multă lume acum. Dar dacă prin absurd, aceasta echipa nu se desființează și mai urca, oamenii o vor recunoaște drept Regal Sport Ferdinand 2017. Istoria rămâne.

Cand vad comentariile tale absurde ma apuca rasul.Cred ca tu vrei sa te convingi pe tine insuti cu aberatiile astea.Ai o logica de copil mic.Cred ca ciobanul lui nea Gigi este mai destept ca tine.Macar Gigi bate campii pe la TV cu un interes.

alex_1973
alex_1973  •  29 Aprilie 2020, 11:07
Postat de custeauamereu24 pe 11 Aprilie 2020, 16:22

Dragule, FCSB este Steaua. Când a retrogradat Steaua ? Sportiv, ca despre asta vorbim, asta ne interesează. Poți spune anul/sezonul in care a retrogradat Steaua și cu ce punctaj a retrogradat, ce echipa a mai retrogradat pe lângă ea, talpanist mic ? :) Nu poți, pentru ca asta nu s-a întâmplat. Sportiv exista o singura echipa Steaua, cea din liga 1! In liga a 4-a este o clona penibila. Ceea ce susțin talpanistii este de fapt Regal sport ferdinand 2017. Pentru ca din 1947 și pana in prezent joaca o singura echipa Steaua in Liga 1, acea echipa se numește FCSB acum.

Esti obosit rau cu intrebarile astea stupide.Te mai faci si de ras.Chiar vrei sa pari interesant?Cu o logica ca a ta Gigi nici la oi nu te pune.Esti periculos cu tine insuti.

maccsero
maccsero  •  11 Aprilie 2020, 17:07

Armata să facă bine să ne cheltuie banii pentru apărare, nu pentru sport, că de aia ne sunt luați. Suntem în 2020, epoca ȚSKA s-a terminat de 30 de ani.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează