FOTBAL  »  LIGA 4  »  GEST

Daniel Niculae ironizează Steaua » Fotografia din Madrid postată pe Instagram: „Mai băgăm o fisă”

Daniel Niculae, în Plaza del Carmen din Madrid
Daniel Niculae, în Plaza del Carmen din Madrid

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 11:10

Daniel Niculae, 36 de ani, legenda celor de la Rapid București, nu ratează niciun moment să-i ironizeze pe cei de la CSA Steaua pentru ratarea calificării la play-off-ul pentru promovarea în Liga 3. Echipa Armatei a fost învinsă duminică de AS Carmen, 0-1, periclitându-și orice șansă la promovare. 

Prezent la Madrid, acolo unde a asistat de pe „Wanda Metropolitano” la triumful lui Liverpool cu Tottenham, 2-0, în finala Ligii Campionilor, Niculae nu a ezitat să se fotografieze într-un punct de atracție al Madridului, mai exact în Plaza del Carmen.

Cel poreclit „Nico” a presărat și câteva ironii în fotografia sa: „Mai băgăm o fisă” și „1922>47”, a scris Niculae la descrierea fotografiei, referindu-se la anii în care Carmen și Steaua au fost înființate, 1922 și 1947.

Daniel Niculae a fost piesă de bază în echipa Rapidului din urmă cu un sezon. Atunci, giuleștenii au fost cei care au împiedicat-o pe Steaua să promoveze în Liga 3. 

Vezi și: CSA Steaua - Carmen se mai joacă o dată! Decizia de ultim moment luată azi de AMFB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  04 Iunie 2019, 15:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2082916938655047
John Blackstar  •  04 Iunie 2019, 13:46

Un changalau care cand il asculti la digi nu intelegi nimic ,bate campii ,nu s-a prins ca e chemat la digi sa rada lumea de el asa cum radeau de el cand juca fotbal , in memoria mea asta e un jucator de care radeau 3sferturi din stadion la meciurile nationalei sau il injurau. A pus-o de bani pe unde a mers si a pacalit fotbalul asa cum pacaleste si gramatica limbii romane ,un agramat lipsit de compasiune , fara Steaua si multe altele care se intampla in tara asta dispare incet identitatea nationala.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Iunie 2019, 12:50

*** asta stie si el foarte bine ca ironizeaza o clona,si ca echipa lui rapid a murit cand s a desfiintat,acum e doar o clona sustinuta politic numita fc r,care va disparea si ea ,cainii nu au palmaresul,doar fcsb este steaua ,cel mai mare brand din Romania

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează