FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Detalii de ultimă oră despre stadionul Steaua » Când vor începe lucrările + planuri mari pentru complexul din Ghencea

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 18:10

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a explicat situația în care se află stadionul Steaua, care va fi reconstruit pentru Euro 2020. De asemenea, anunță că întreg Complexul Sportiv Steaua va fi dezvoltat. 

"Cu stadionul central suntem în grafic cu Compania Naţională de Investiții. Dumnealor realizează acum studiul de fezabilitate, să înceapă lucrările pentru EURO 2020.

Cred că in ianuarie - februarie stadionul va fi predat către Compania Naţională de Investiţii. Avem proiecte de îmbunătăţire a infrastructurii sportive şi aici vorbesc despre Complexul Ghencea.

Ne dorim o sală polisportivă, astfel încât ale noastre echipe angrenate la handbal, volei, baschet să beneficieze de o infrastructură modernă. Ideal ar fi o capacitate de 2.800-3.000 de locuri, pentru că vorbim despre a organiza inclusiv o competiţie de nivel internaţional, participarea într-o cupă europeană", a declarat Cristian Petrea la TV Telekom Sport.

Noua arenă va avea 30.000 de locuri, iar modelul va fi o combinație între Allianz Arena și Commerzbank Arena, din Frankfurt.

commerzbank arena

maxresdefault

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1669595786595625
Vasile Dima  •  23 Noiembrie 2017, 23:41

Pt ce atâta cheltuiala, să faceți voi grătare și miute, numai tolomaci în frunte cu talpa iadului sunteți acum acolo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close