FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - RAPID, 14 APRILIE, TV DIGI SPORT, GSP.RO

Duckadam încinge spiritele înainte de CSA Steaua - Academia Rapid: "N-am cum să țin cu Talpan, dar..."

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 22:48

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a dezvăluit că a fost invitat de Marius Lăcătuș să asiste la duelul dintre CSA Steuaa și Academia Rapid, meci-eveniment care va avea loc pe 14 aprilie, pe Arena Națională și va fi în direct la TV Digi Sport. 

Portarul de legendă al roș-albaștrilor a explicat de ce a refuzat invitația "Fiarei".

"Cu Marius Lăcătuș am să țin la acest meci din Liga a 4-a. N-am cum să țin cu Talpan și restul trupei de acolo, dar cu Marius țin. Nu mai am niciun sentiment pentru cei de acolo, dar Marius rămâne prietenul meu. Îi țin pumnii să-și îndeplinească obiectivele.

Și acolo este o problemă de rezultate, pentru că dacă ajungi la baraj și nu promovezi, toți vor pleca. Echipa se va desființa, pentru că nimeni nu va mai avea răbdare să investească. Ei trebuie să ajungă până în B, pentru că în A este mai dificil.

La meciul ăsta nu cred că vor veni 30-40 de mii oameni, dar mă aștept să vină vreo 10 mii de oameni. Cumpăr eu alte 10 mii de bilete, dacă rapidiștii vor veni într-un număr record!

Nu voi merge la meci, că nu țin cu echipa, dar Marius Lăcătuș m-a invitat de fiecare dată. Nu am acceptat, iar el mă înțelege", a spus Duckadam, la TV Digi Sport.

  • CSA Steaua - Academia Rapid se joacă sâmbătă, 14 aprilie. Partida se va disputa pe Arena Națională și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
10202925648180625
Eugen Qy  •  06 Aprilie 2018, 12:51
Postat de Stefan Anghel pe 05 Aprilie 2018, 13:02

ehee,nu zice asa de convins....turcia nu e asa departe,poate nici o di-tushti-ctatura militara ! o sa fim iar stelisti,iar soldati,iar la munca neplatita la metrou,canal,casa republicii,centru civic,agricultura,minerit si constructii.....robotzi neplatiti....doamne fer !

Esti GRESIT informat amice. N-ai de unde sti, dar puteai sa iti intrebi tatal, inainte de a scrie o asa aberatie. Afla ca erau solde pentru soldati pachete de tigari, chiar si pentru nefumatori, Concedii de odihna si foi de tren dus-intors, pentru concediu. Dar ai preferat sa scrii neadevarul decat sa arati si partile nu asa de rele, ale serviciului militar obligatoriu. Pentru muncile de vara sau pentru munci calificate : strungar, electrician, mecanic de intretinere sau auto, electronist etc. se acordau indemnizatii. mai intreaba pe cei care au satisfacut acest stagiu !

rjka
rjka  •  05 Aprilie 2018, 13:39

Cine te obliga sa ti cu csa steaua bucuresti nimeni tine cu fcsb dar poti sai spui real.madrid barcelona cum vreti voi sai spuneti fcsebeului sau cum scrie in acte sporting bucuresti sau fc pipera

169060557063831
Stefan Anghel  •  05 Aprilie 2018, 13:02
Postat de Erdely Gabi pe 05 Aprilie 2018, 10:16

As vrea sa vad cine ma obliga pe mine sa tin , cu cine cred eu cu adevarat ca este Steaua. Ia schimbati-mi gandirea daca puteti cu tot cu procesele pe care le va castiga CSA. Pentru mine Steaua Bucuresti este FCSB SI FCSB este Steaua Bucuresti. Si nu sunt vreun lingau la palat! Ia sa vad cum ma poate obliga CSA Steaua Bucuresti sa tin cu echipa care o vor ei ( nu am cum sa le iau dreptul de purtare a numelui nici lor pentru ca ei sunt cei care au numele dintotdeauna, dar nu suportam pacaleala de 1 aprilie cu fotbalul sau sa ii zic mai bine o gluma proasta). Ne vedem la derby-ul cu Craiova!

ehee,nu zice asa de convins....turcia nu e asa departe,poate nici o di-tushti-ctatura militara ! o sa fim iar stelisti,iar soldati,iar la munca neplatita la metrou,canal,casa republicii,centru civic,agricultura,minerit si constructii.....robotzi neplatiti....doamne fer !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează