FOTBAL  »  LIGA 4  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ifeanyi Emeghara și Benjamin Onwuachi vin în Liga 4 să se lupte cu CSA Steaua în play-off: „Avem o strategie pe termen lung”

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2019 17:25

Ifeanyi Emeghara și Benjamin Onwuachi sunt jucătorii nigerieni cu care răspunde Progresul 2005 la transferurile lui CS FC Dinamo din Liga 4.

„Câinii” lui Nicolae Badea au oficializat transferurile lui Cristi Pulhac (34 de ani) și Dacian Varga (34 de ani) pentru a lupta în play-off-ul Ligii 4. Oficialii Progresului 2005, o altă echipă calificată aproape sigur în play-off, anunță că sunt în negocieri avansate cu fundașul stânga Emeghara (35 de ani) și atacantul Onwuachi (35 de ani)

„Suntem în discuții avansate pentru aducerea și legitimarea lui Ifeanyi Emeghara și Benjamin Onwuachi. Mutările acestea nu reprezintă un efort pentru play-off neapărat, ci o strategie pe o perioadă mai lungă. Cei doi se ocupă de două școli de fotbal în Nigeria în acest moment.

Pentru viitorul apropiat ne dorim să începem și noi acest proiect de juniori în condiții normale, chiar și printr-o colaborare cu Eme și Benji”, a declarat Andrei Rusu, membru în conducerea Progresului 2005, pentru GSP.ro.

Cine sunt Emeghara și Onwuachi

emeghara
Ifeanyi Emeghara

Emeghara a fost un fundaș important pentru Poli Timișoara și FCSB în perioada în care a jucat în România, dar accidentările i-au oprit ascensiunea. Pentru violeți a jucat în 2007, iar pentru roș-albaștri a evoluat în perioada 2007-2011. Fundașul e liber de contract din 2013, ultima echipă pentru care a jucat a fost FK Qabala.

benjamin onwuachi
Benjamin Onwuachi

Onwuachi a crescut la Juventus Torino, iar în România a evoluat pentru Oțelul Galați două meciuri în 2014. Fotbalistul încă e activ în Serie D din Italia la USD Nerostellati. De-a lungul carierei a mai jucat pentru APOEL Nicosia, Skoda Xanthi, Standard Liege și Iraklis Salonic.

Steaua a încercat să-l aducă pe Marius Pena

Până să-și manifeste interesul pentru Janos Szekely, inclusiv rivala CSA Steaua a încercat aducerea unui alt jucător cu nume la nivelul primei divizii. Marius Pena, 33 de ani, fost campion cu Oțelul Galați, s-a aflat în tatonări cu echipa lui Marius Lăcătuș, dar acesta a declinat până la urmă oferta. 

luptă crâncenă la play-off

Cu 6 etape înainte de finalul sezonului regulat, CS Progresul 2005 ocupă locul 3, la 10 puncte în spatele liderului CSA Steaua.

clasament liga 4

clasament l4

Se califică în play-off primele 4 echipe clasate la finalul sezonului. Liderul intră în play-off cu 3 puncte, locul 2 va începe cu două puncte, locul 3 va avea la start 1 punct, iar ultima echipă nu va avea niciun punct.

Citește și:

EXCLUSIV Vă mai aduceți aminte de Emeghara? Steaua plătea o sumă colosală pentru a-l aduce, dar accidentările i-au ruinat cariera! Ce face acum, când a luat decizia retragerii și ce mesaj are pentru Gigi Becali

CS FC Dinamo a dat chix cu Marius Niculae, dar încearcă alte două mutări spectaculoase, Cristi Pulhac și Dacian Varga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
arch_enemy_fcsb
arch_enemy_fcsb  •  16 Aprilie 2019, 19:28

Tare '' destept'' a fost cel care a propus acest sistem , intre Steaua si Dinamo sunt 13 puncte , cand se va intra in play off vor fi doar 3 puncte intre cele 2 echipe !! La prostii ROMANII sunt campioni mondiali !!! Eu propun si in liga 1, acum dupa ce s-a terminat turul ( play off ) sa se mai injumatateasca inca odata punctele. Daca fac o comparatie intre ''comunisti si capitalisti'' , cai care sunt acum la putere sunt mult mai prosti decat cei de pe vremea lui Ceausescu !!

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  16 Aprilie 2019, 19:25
Postat de juliusmad pe 16 Aprilie 2019, 19:00

ai venit aici sa comentezi impreuna cu toti sustinatorii clonei csa? :))))

Cap de pluta, CSA STEAUA BUCURESTI este originalul. Nu are cum sa fie o clona pentru ca o clona nu poate exista inaintea originalului. Asta unu la mana, ca vad ca esti prost rau de tot. Doi: a cui clona ar fi CSA Steaua Bucuresti? A FC FCSB?? Ti se pare ca seamana numele? Sau stema? Vorbesti ca sa te afli in treaba. Comportament tipic gigistilor - vor sa FURE. Esti vai de capul tau, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  16 Aprilie 2019, 19:00
Postat de catalynn pe 16 Aprilie 2019, 18:17

E ciudat cum pe un prostovan il supara furtul Statului de catre Steaua dar nu il deranjeaza deloc furtul facut de ne-a jjijji si nici cel al lui Bombonel in favoarea lui Nicu Badea. Primul este insa pe cale de a fi remediat, e doar chestiune de timp pana prejudiciul de 37 milioane va fi oficializat de Instanta, motiv pt care ne-a jjijji investe la Clinceni :-))))

ai venit aici sa comentezi impreuna cu toti sustinatorii clonei csa? :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează