FOTBAL  »  LIGA 4  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Vești extraordinare pentru fanii Stelei și ai Rapidului! Vor putea urmări meciurile la TV + Meciul decisiv se poate juca la Ploiești sau Giurgiu

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat joi, 24 mai 2018 15:43

AMFB a făcut toate eforturile posibile și astăzi a reușit să rezolve problema cu firma de pază ce va asigura ordinea la meciurile din play-off-ul Ligii a 4-a, care se vor desfășura pe stadionul Giulești.

Vor fi 130 de stewarzi și 150 de jandarmi la fiecare meci. Jandarmeria a stabilit gradul de risc al meciurilor din primele două etape ca fiind de nivel mediu.

Vineri, în prima etapă din play-off, accesul în stadion se va face de la ora 17:30 pentru primul meci, iar pentru jocul care va începe la ora 21:00, suporterii vor putea intra pe Giulești cu o oră înaintea partidei.

Deși până acum echipele din Liga a 4-a care voiau să fie televizate plăteau 7.000 de lei, acum situația s-a schimbat. Marian Lumânare, președintele AMFB, susține că pentru meciurile din play-off nu s-a plătit niciun ban, fiind oferite gratis către TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

"Toate meciurile din play-off vor fi televizate. Televizarea a fost dată cu titlul gratuit. Am cesionat cu titlul gratuit aceste drepturi", a declarat Lumânare pentru GSP.ro.

Steaua - Rapid, la Giurgiu, Ploiești sau pe Arenă?

Președintele AMFB a vorbit și despre ultima etapă a play-off-ului dintre CSA Steaua și Academia Rapid. Acesta spune că a primit acordul verbal ca meciul să se dispute pe Arena Națională, însă dacă nu va primi și o confirmare scrisă, ia în calcul variantele Giurgiu sau Ploiești.

"Am făcut solicitare ca Steaua - Rapid să se joace pe Arena Națională, sub nicio formă pe Giulești. Nu am primit încă o confirmare decât la nivel verbal. Până nu vedem negru pe alb nu putem să afirmăm unde se va juca meciul. Nici nu vreau să mă gândesc la un refuz pentru că nu prea avem unde să jucăm. Mergem la Giurgiu sau la Ploiești, nu știu...", a adăugat Lumânare.

Etapa I, 25 mai 2018, stadion Giulesti

18:30 – Academia Rapid – Tricolor
21:00 – CSA Steaua – FC Dinamo

Etapa a II-a, 30 mai 2018, stadion Giulesti

18:30 – CSA Steaua – Tricolor
21:00 – Academia Rapid – FC Dinamo

Etapa a III-a, 2/3 iunie 2018

FC Dinamo – Tricolor
Academia Rapid – CSA Steaua

5.000 de leia plătit fiecare echipă din play-off către AMFB sub formă de taxă de participare în play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
10202925648180625
Eugen Qy  •  24 Mai 2018, 21:55
Postat de Ticu Troya pe 24 Mai 2018, 17:15

Ai cunoscut tu vre-o unul pe care sa-l cheme eugen si sa fie ceva de capul lui!?

Iti multumesc pentru Generalizare ! De capul tau e ceva ! ??? Sau cum ar spune merele ArjoKa, GENERALIZARILE, te baga la masa-n WC ! Si inca o chestie, asa ca e ceva de capul tau, probabil vreo (vezi asa se scrie adverbul respectiv!!!) Piatra de Moara !!! :-))) !!

claudiu.h12
claudiu.h12  •  24 Mai 2018, 21:02

sa vina gigistii si memeistii sa ne explice moartea caprioarei...

badeadorian
badeadorian  •  24 Mai 2018, 19:56
Postat de sibelius pe 24 Mai 2018, 18:19

Cand merge prima data circul in sat se umple Caminul Cultural. Asta nu inseamna ca cei din sala s-au indragostit de femeia cu barba.

Ai perfecta dreptate !!! Numai ca ce spui tu s-a intamplat undeva prin 1923 !!!! Incercand sa fii spiritual, reusesti uneori sa obtii contrariul ... Bafta multa clubului tau preferat in circoteca zilnica made in Becali@Mogosoaia !!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează