FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Florin Talpan, război cu Gabriela Firea! Juristul CSA vrea de la Primărie fostul magazin al Stelei

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 16:26

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, vrea să recupereze fostul magazin al „roș-albaștrilor” de pe strada Brezoianu și amenință Primăria Capitalei cu Tribunalul dacă nu va putea închiria spațiul.

Talpan a fost vineri la Primăria Capitalei, unde a depus o solicitare pentru reatribuirea spațiului situat pe strada Brezoianu nr. 15, în apropierea parcului Cișmigiu. Talpan a dorit să poarte o discuție și cu Gabriela Firea, însă aceasta n-a fost de găsit la Primărie, fiind pe teren. 

Spațiul pe care colonelul de justiție dorește să-l recapete este unul dintre primele magazine pe care Steaua le-a folosit pentru a-și vinde produsele cu propriile însemne. Dorința lui Talpan e să recâștige locația după care să redeschidă magazinul Stelei.

Magazinul a fost deschis în 1993, iar în 2003 l-a preluat o societate privată, după care a devenit sediu pentru partidul Forța Civică. În 2007, Tribunalul București a decis evacuarea respectivei firme și reatribuirea spațiului către CSA, însă Primăria Capitalei a refuzat, iar în acel loc a apărut partidul Forța Civică. 

Clubul de fotbal Steaua București nu are în prezent un magazin oficial, ci doar un parteneriat prin care își vinde produsele online.

Citește și:

EXCLUSIV Suporterii CSA Steaua, mințiți din nou! Bixi Mocanu: „Daniel Oprița nu e antrenorul echipei în acte” + Reacția tehnicianului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
nealiniatul
nealiniatul  •  29 Septembrie 2019, 08:51

Rog GSP sa ne mai scuteasca de poza maimutoiului asta de Talpan, "eroul " Armatei Romane. ***, si Armata ca i-a dat o uniforma cu cascheta fara creier. Ca el saracul nu prea are creier.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  28 Septembrie 2019, 22:36
Postat de Teodor Roman pe 28 Septembrie 2019, 20:13

Omul asta in loc sa și întemeieze o familie cauta cu înverșunare o nouă oportunitate sa dea pe cineva in judecată . Oare o lua pe bune testul psihologic care se da anual in armată?!

Gigist mai grețos ca stăpânu

catalynn
catalynn  •  28 Septembrie 2019, 21:45
Postat de clod1971 pe 28 Septembrie 2019, 21:12

Ai gasit bugetarul model...la echipa de fotbal bugetara.

90% (și sunt amabil!) dintre echipele afiliate la FRF sunt finantate și din bani publici. Oricum, sugerezi ca Talpan nu ar trebui sa își facă meseria?! Sau te deranjează ca și-o face prea bine?! :-))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează