FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Florin Talpan se simte hărțuit de comandantul Bixi Mocanu: „A pus oameni să mă urmărească” + Vrea să îl facă pe Gigi Becali să plătească

Florin Talpan
Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 20:16

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a câștigat palmaresul de la înființare (1947), până în 2003, dar nu se bucură de încrederea celor din conducere.

Vezi AICI detalii despre decizia Tribunalul București

Talpan se plânge de modul în care a acționat Bixi Mocanu, după numirea sa în funcția de comandant al CSA Steaua, și îi cere demisia.

„Am avut vreo 30 de dosare de studiat și am luat fiecare pagină și am studiat-o cu atenție, pentru că era vorba de istoria clubului Steaua. Cei din club nu mă susțin în totalitate. Eu am dus lupta aceasta singur în ultimul an. Este o muncă foarte mare în spate. Nu știu de ce domnul Mocanu nu mă susține. La început am avut o altă impresie, dar și-a dat arama pe față.

Domnul Mocanu a greșit cu rapoartele astea făcute, a pus ofițeri să mă urmărească, lucruri foarte urâte. Locul lui nu este la Steaua și a demonstrat lucrul ăsta. Nu au fost în stare să califice echipa în Liga 3 și se ascund toți în spatele lui Marius Lăcătuș. Păi, numai el e de vină?”, a spus Florin Talpan, la TV Digi Sport.

„Să nu minimalizăm rezultatele mele”

În ceea ce privește faptul că i s-ar fi transmis că nu poate cere demisia comandantului Bixi Mocanu, Florin Talpan a răspuns: „Este democrație în România, iar el trebuie să țină cont că eu am adus marca și palmares. Dânsul a stat numai prin Afganistan. Să nu minimalizăm rezultatele mele, față de rezultatele lui. Dacă este comandant acum, nu înseamnă că deține adevărul absolut. Am pornit lupta aceasta împreună cu domnul Boroi și niciodată nu a pus oameni să mă sancționeze, să mă urmărească, să îmi facă rău”.

Vrea mai mulți bani de la Becali

Deși a obținut o victorie în fața lui Gigi Becali, Florin Talpan nu vrea să se oprească aici. Acesta vrea să îl pună pe finanțatorul FCSB să plătească prejudicii pentru folosirea mărcii Steaua București.

Următorul proces foarte important pentru mine este pentru a recupera cât mai mulți bani pentru prejudiciul adus prin utilizarea mărcii Steaua. Eu lupt pentru istoria Stelei și încerc să stabilesc un adevăr”, a mai spus Florin Talpan.

Întrebat de către Helmuth Duckadam cine răspunde pentru faptul că Stadionul Steaua a rămas neînchiriat după plecarea FCSB-ului din Ghencea și Ministerul Apărării nu a mai încasat bani, Florin Talpan a evitat să ofere un răspuns la obiect.

„În 2002, când am ajuns la CSA, mi s-a impus să se închirieze Stadionul Steaua FCSB-ului, cu o sumă foarte mică, 3.200 de euro. Nu am semnat acel contract pentru că am avut obiecțiuni. Încă de atunci am afirmat că nu mi se pare normal ca un stadion așa mare să fie închiriat cu doar 3.200 de euro. Chiar și cu 6.000 de euro cât dădea FCSB-ul în ultima perioadă petrecută acolo, putem spune că ce luam pe mere dădeam pe pere (n.r. referindu-se la cheltuielile legate de nocturnă și altele).

VEZI ȘI:

După ce l-a învins pe Gigi Becali, Florin Talpan se ia de comandatul CSA Steaua: „Să-și dea demisia! Am vorbit cu Victor Pițurcă să vină!” » Vrea să conducă clubul + EXCLUSIV Reacția lui Bixi Mocanu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  07 Iulie 2019, 23:16

Poate ar trebui sapat un pic si sa nu aveti surpriza ca Mocanu cu jiji masluiesc ceva pe sub masa!Pe unde trece,jiji nu poate sa nu cumpere sau sa vanda ceva!Bineinteles in avantajul lui!

timm
timm  •  06 Iulie 2019, 23:02
Postat de Sorin Dumitrescu pe 06 Iulie 2019, 11:40

*** ASTA DE TALPAN A PRaduit 2 milioane euro din bani publici pentru fanteziile lui pina la urma atacurile la bixi mocanu reprezinta insubordonare si abuz de functie talpan asta e o *** ar trebui trimis putin in irak sau afganistan sa faca acolo ****** *** sapa sa ajunga el comandant la steaua l asa intreba citi bani a produs el cu marca steaua?

Gigi infractorul a praduit 37 de milioane din banii publici. Talpan se lupta sa-i recupereze. Gigi e infractorul, Talpan e eroul.

1445711122202150
Genu Ses  •  06 Iulie 2019, 16:12

Din cauza penuriei de cadre generată de trecerea în rezervă în masă a mii de generali și colonei ai MapN, a apărut necesară ocuparea posturilor cu ofițeri mai tineri, mulți dintre ei bine pregătiți, dar și mulți carieriști dornici să acceadă în grad și funcții călcând în picioare regulile militare și bunul simț. Un astfel de personaj este acest Tălpan, fară îndoială un mare pilos și susținut din spate de seccuriști, care face orice să ajungă mare comandant și general în Armata României, fără să-i pese că distruge, așa cum spuneau și Hagi și Duckadam, ultimile speranțe ca fotbalul romănesc (nu numai Steaua FCSB) să aibă reprezentante în grupele competițiilor europene. Acest personaj sinistru, susținut din umbră de securiști, minte cu nerușinare în privința aportului lui Gigi la Steaua. Fără Gigi fotbalul la Steaua ar fi fost mort așa cum au fost ani buni și celelalte sporturi de echipă (handbalul, baschetul, voleiul, rugbiul) la care Steaua fusese de nenumărate ori campioană națională sau europeană. Când Gigi, care a susținut cu bani nu numai echipa de fotbal, ci și alte echipe de la club, a devenit mai zgârcit, s-a umflat pipota în unii generali (Zisu vă spune ceva) și l-au asmuțit pe tâmpitul de Tălpan. Soluția Gigi Becali la Steaua s-a găsit pentru a permite clubului să participe în divizia A și în cupele europene, unde echipele departamentale (Steaua și Dinamo) nu mai puteau să participe. Regula aceasta privind cluburile departamentale mai este valabilă, fiindcă văd că in

Vezi toate comentariile (22)
Comentează