FOTBAL  »  LIGA 4  »  MARCA STEAUA

GAME OVER! Declarații EXPLOZIVE ale lui Talpan: "Luați cartea scrisă în pușcărie de Becali! Să vă spun ce recunoaște la pagina 24!" + AVEM DOVADA care spulberă tot

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 10:41

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a vorbit despre procesul pentru numele Steaua câștigat definitiv contra lui Gigi Becali.

Talpan a declarat că este sigur că va câștiga procesele pentru palmares și cel în care îi cere lui Becali 37 de milioane de euro și a dezvăluit că Gigi Becali a scris în cartea lui că numele aparține Ministerului Apărării Naționale.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la acest rezultat. Acesta este adevărul. Brandul Steaua a fost înregistrat fraudulos, cu rea credință. Toate documentele depuse la dosar, ca probe, arată că acordul de folosire al mărcii este pentru Asociație, nu către FCSB. Becali a avut niște avocați... A avut o apărare foarte slabă. Nu au făcut doar să inducă în eroare Instanțele. Au vorbit mult și fără logică. Eu, dacă eram avocatul lui Becali, aș fi făcut mai multe decât avocații plătiți cu sute de mii de euro.

Nu știu dacă ați citit cartea lui Gigi Becali, «Becali și Steaua», dar la pagina 24, alineatul 2, chiar Becali recunoaște că numele Steaua e al Ministerului Apărării Naționale.

Fiind jurist am încercat să sap și să am cât mai multe probe la dosar. Becali nu avut niciodată brand-ul Steaua și a folosit marca fraudulos. Trebuia să se aștepte că se va ajunge în acest moment. Să arate Becali cum a ajuns în Liga 1. Este un club înființat în 2003. Clubul Sportiv al Armatei nu le-a dat acordul de a folosi numele. FIFA și UEFA nu cunosc în detaliu acest caz.

Pe 9 mai este doar un termen în procesul pentru recuperarea prejudiciului. Nu va fi o decizie finală. Sunt convins că vom avea și acolo câștig de cauză.

Eu voi încerca să recuperez suma de 37 de milioane de euro. Există și un proces palmares. Încă nu avem un termen de judecată. Vom face toate demersurile pentru a demonstra că palmaresul aparține Clubului Sportiv Steaua", a declarat Florin Talpan la Pro X.

Ce scrie în carte: generalii au rămas cu numele!

"Lucrurile nu erau, însă, perfect așezate, așa cum zice și expresia, era un pas înainte. Nea Viorel (n.r. Păunescu) și cu cei de la MApN au rămas cu stadionul, cu numele, cu terenurile și clădirile, eu dețineam controlul asupra noii societăți și veneam cu banii. Dar era ok", este fragmentul din cartea lui Gigi Becali.

900355 31925048 1895075973859945 2288035512163762176 n

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (254)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Mai 2018, 16:07
Postat de alexbibirica1 pe 05 Mai 2018, 19:37

Ce se intampla in instantele de judecata care prin deciziile date, lasa urma de indoiala,iar romanii care se indreapta spre CEDO ,de cele mai multe ori au parte de sentinte judecatoresti care pun statul roman la plata unor daune inimaginabile ! Stie toata lumea ca STEAUA joaca in LIGA 1 din 1947 pana'n prezent , iar echipa manageriata de domnul Marius Lacatus si antrenata de Ion Ion este o echipa infiintata in 2017,iar primul meci din istoria sa l-a disputat pe 1.09.2017 , cu Venus Bucuresti , in Liga a4a AMFB !

parca ar da Talpan de la el! procese pe banii publici, echipa pe banii publici, daca se mai pierde si vreun proces platit de statul roman ce conteaza? se sesizeaza careva pentru asta? DNA ar fi trebuit sa se sesizeze pana acu` pentru felul in care se cheltuie banii armatei, dar se pare ca burtosii nu pot fi atinsi! de aia si castiga proces dupa proces!

147259629210475
Valentin Onea  •  06 Mai 2018, 07:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adyescu
adyescu  •  06 Mai 2018, 04:10

BAI TALPANE ! Bai nesimtitule ! Cum poti avea tupeul sa ceri suma asta exorbitanta ! Ati facut o evaluarea cu o firma de apartament si initial ati spus ca cele 37 milioane euro reprezinata evaloarea clubului Steua bazat pe toate medaliile cucerite la diferite discipline. Acum ati intors-o , spunand ca atata este datoria FCSB-ului la voi. Este poate firesc ca FCSB sa plateasca o anumita suma pt. folosirea numelui Steaua , dar nu 37 milioane euro !!

Vezi toate comentariile (254)
Comentează