FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA 2-0

Jucătorii Rapidului râd de Talpan: "A contestat și ploaia de afară"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 00:24

Ionuț Voicu a comentat decizia lui Florin Talpan de a contesta legitimațiile a cinci dintre jucătorii celor de la Academia Rapid înaintea meciului câștigat în fața CSA Steaua, scor 2-0.

"Puțin îmi pasă de ce face domnul Talpan. Pentru ce face contestație? Am demonstrat că suntem mai buni. Nici celor din galeria Stelei nu cred că le face cinste asta.

El contestă că am fost profesioniști și am venit să jucăm aici. Eu m-am lăsat de fotbal la Liga 1 și am venit să joc fotbal la echipa Rapid. Cred că și ploaia care a căzut astăzi a fost contestată de el. E procesoman", a declarat Ionuț Voicu la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
sl_dealmagro
sl_dealmagro  •  04 Iunie 2018, 13:43

Rad de frica :)))))

manutd.steaua
manutd.steaua  •  04 Iunie 2018, 10:21

Talpan inca spera sa vada intr-o buna zi 37 milioane euro de la cioban! :)))

104062810488705
Costi Costica  •  04 Iunie 2018, 10:19

li se zice academia rapid si joaca cu jucatori pensionari care au trecut pe la cluburi mari din europa si ii apuca rasu *** nu le e rusine sigur ca golanii stiu fotbal copii lu laca nu pot mai mult poate talpan stie cum au fost bosorogi legitimati hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează