LIGA 4    •   FC FARUL CONSTANȚA

Marica înscrie FC Farul în Liga a 4-a Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a fi acceptată

Articol de — Ionuţ Coman, Justin Gafiuc Joi, 09 August

Ciprian Marica a cumpărat la licitație brandul, palmaresul și culorile clubului de fotbal Farul și vrea să-l înscrie în Liga a 4-a din Constanța.FC Farul a făcut cerere de înscriere în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic. Situația va fi discutată sâmbătă, când e programată o ședință la Asociația Județeană de Fotbal cu reprezentanții cluburilor din Liga a 4-a.

"E adevărat, FC Farul și-a manifestat intenția de a evolua în sezonul următor în Liga a 4-a. S-a depus o cerere în acest sens. Sâmbătă, pe 11 august, vom avea o ședință cu reprezentanții cluburilor din Liga a 4-a și atunci se va decide dacă sunt locuri disponibile.

Acum e o perioadă incertă. Orice club trebuie să îndeplinească unele condiții. Să aibă echipă de juniori, teren pe care să dispute meciurile și sediul social", a declarat Lucian Cârjă, președintele AJF Contanța.

Dat fiind faptul că echipele din Liga a 4-a trebuie să îndeplinească aceste condiții, Farul ar putea fi acceptată pentru că sunt foarte multe echipe care nu au echipe de copii și juniori.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase