FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Ofertă de la Academia Rapid pentru Raț: "Am avut o discuție cu Daniel Niculae"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 20:42

Răzvan Raț (36 de ani) e liber de contract după despărțirea de Rayo Vallecano, iar înainte de a ajunge să se antreneze cu Dinamo a primit o ofertă și de la Academia Rapid, echipa de pe locul 3 din Liga a 4-a.

"Chiar am avut o discuție cu Daniel Niculae și am fost ofertat de a mă antrena la Academia Rapid. Am considerat totuși că ar trebui să mă antrenez cu o echipă care e în Liga 1, cu tot respectul pentru cei de la Academia Rapid. Eu sper ca Rapid să revină în primul rând ca nume, cred că e mai puțin important cine are palmaresul", a declarat Răzvan Raț la TV Digi Sport.

2003
a fost anul în care Raț a jucat ultima dată în Liga 1, atunci era la Rapid

Raț a fost întrebat de moderatorul Radu Naum dacă se gândește la națională.

"Trebuie să fii tâmpit să nu vrei la națională. Fără să-l jignesc pe Fane Radu, el are filosofia lui, e liber să aleagă ce vrea să facă dacă el consideră că e mai bine pentru el și familia lui. Eu mereu m-am gândit la echipa națională, dar nu cred că mai e cazul acum", a adăugat Raț.

"Îl cunosc pe Florin Bratu de foarte mult timp și i-am cerut permisiunea să mă antrenez cu Dinamo. În acest moment doar mă antrenez cu Dinamo, vom vedea ce se va întâmpla. N-am avut nicio discuție cu cei de la Dinamo în legătură cu un eventual contract. Eu îmi doresc să joc, îmi place fotbalul, iar atâta timp cât eu consider că din punct de vedere mai pot rezista, cred că e mai puțin importantă vârsta din buletin. Dacă aș primi ofertă din România aș accepta de oriunde, nu doar de la Dinamo. Dacă apare oferta analizez împreună cu familia. Banii nu sunt un criteriu pentru mine" Răzvan Raț

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  04 Martie 2018, 23:23

La 36 de ani trebuie sa fii exact asa cum ai zis tu ca sa mai visezi la un contract in strainatate. Trebuia sa alegi Academia din liga a 4-a pentru ca la Dinamo e greu sa te mai impui, indiferent cat de prieten esti cu Bratu, iar alte echipe din liga 1 n-au nevoie de tine, nici macar Juventus Colentina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează