FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Pancone, spumos la interviuri » Veteranul rapidist, amuzat de coregrafia giuleșteană: "Nu prea semănam" :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 22:20

Daniel Pancu a jucat doar câteva minute în derby-ul cu CSA Steaua, câștigat de Academia Rapid cu 3-1. La final, legenda giuleștenilor a declarat că nu își imagina că va evolua vreodată într-un astfel de meci din Liga 4-a. 

"Am intrat pentru că mi-a permis scorul. Mi-am dorit să fiu pe teren și e o bucurie că am fost pe gazon într-un astfel de meci. Nu prea semănam în coregrafia afișată de fanii noștri, dar e important că fanii au vrut să apar în coregrafie și s-au gândit la mine. Suporterii au făcut o atmosferă superbă, După Hristos a înviat, acum putem spune Rapid a înviat! Ne-a lipsit mult această emulație", a spus Pancu la TV Digi Sport. 

    • Costin Ștucan s-a amuzat la rândul lui pe pagina sa de Facebook de coregrafia ambiguă a suporterilor rapidiști:
 

Pe Pancu l-a desenat sculptorul care i-a făcut statuia lui Cristiano Ronaldo.

Publicată de Costin Stucan pe 14 Aprilie 2018

 

Pancone a continuat: "Unul din secretele longevității mele a fost că întotdeauna m-am considerat tânăr. Îmi cer scuze față de suporterii Stelei pentru reacția mea, dar au fost la un pas să mă loveească cu petarde.

Am avut ofrerte pentru a scrie o carte, dar niciodată nu m-am gândit la capitolul « Daniel Pancu în Liga 4-a». Oricum,  echipele de tradiție trebuie ajutate de toată lumea, inclusiv să fie sprijinite politic". 

Constantin Schumacher, antrenorul Academiei Rapid, s-a declarat impresionat de atmosfera creată de fanii giuleșteni pe Arena Națională. 

"A fost un meci foarte greu, într-o atmosferă superbă. Mă bucură că Rapid și Steaua au adus atâția suporteri pe Arena Națională. Îmi felicit jucătorii, care au dat dovadă de caracter. Au alergat, au muncit și au meritat să câștige. Am arătat că suntem o echipă bună.

E o atmosferă incredibilă, m-am simțit extraordinar. E cel mai frumos moment trăit de mine ca antrenor. Îi felicit pe jucători, îmi felicit tot staff-ul și sper ca lumea care ne susține să își dea seama că vrem să ducem mai departe tradiția.

Avem dorința, vrem să renaștem din cenușă și sper ca toată lumea să vadă că echipele de tradiție nu merită să joace în eșaloanele inferioare", a spus Constantin Schumacher. 

"Am dominat partida, sunt puțin dezamăgit că nu am condus încă de la pauză. Am avut în permanență meciul în mână. Îmi pare rău de incidentul din prima repriză, nu am înțeles gestul acelor suporteri" Daniel Niculae, atacant Academia Rapid

Vezi și:

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
vicol_vali
vicol_vali  •  15 Aprilie 2018, 04:51

Fain, le urez spor. Cu banii Primăriei sau de la GFR, cred că sportiv și emoțional vreau Rapid în Liga UNU. Noi, Dinamo începem tot de acolo. Ne întâlnim și vă promit că vă batem.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Aprilie 2018, 00:17

seamana cu Pancu venit din vacanta de la mare mai bronzat :))

169060557063831
Stefan Anghel  •  14 Aprilie 2018, 23:22

pancu si nico si ceilalti batrani merita felicitati pt cum se distreaza pe banii primariei sectorului 1...rapidul nu e in sectorul 6 ??? pai cum vor vota giulestenii cu tudorache,le face vize de dorobanti ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează