FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA - RAPID

Pancu face un anunț-surpriză despre marele meci cu Steaua! Lăcătuș își freacă mâinile de bucurie + veste îngrozitoare pentru fani: "Nu avem palmares!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 11:50

Daniel Pancu deplânge situația în care este Academia Rapid și face un anunț surpriză. Recunoaște că echipa nu are nici palmares, dar nici personalitate juridică. 

De asemenea, atacantul a vorbit despre meciul cu Steaua de sâmbătă, când nu crede că va juca, iar dacă o va face, va fi pe teren doar câteva minute. 

"Deci, în momentul de față, Rapid are suporteri de Champions League. În rest, palmares nu are, personalitate juridică nu are, stadion nu va avea în curând, bază de pregătire nu are, centru de copii și juniori nu are, jucători tineri pentru viitor nu are. Au trecut 8 luni de atunci și lucrurile se mișcă foarte greu. Ai înțeles, da?", a spus Pancu la TV Digi Sport.

...despre meciul cu Steaua: "Sunt șanse mici ca eu să joc contra Stelei, sâmbătă seară. Sigur, mai este o restanță pe care noi o vom bifa marți, după acele zile cu zăpadă când nu s-a putut juca, dar atunci nu voi evolua sigur. Dacă voi fi bine fizic până sâmbătă, atunci voi intra măcar câteva minute. Nu acesta contează. Cel mai important meci este cel din play-off".

Steaua - Rapid este sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

clasament
* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  09 Aprilie 2018, 00:37

Pancule nu mai da interviuri la bautura !

lucghencea
lucghencea  •  08 Aprilie 2018, 17:31

Pana sambata hai cu toti la meci in Ghencea MARTI 10 APRILIE ORA 17 la repetitia pentru sambata 14 aprilie de pe Arena Nationala . Un meci de incurajare si de moral pentru Jucatorii Stelisti ! Succes Baieti !

catalynn
catalynn  •  08 Aprilie 2018, 16:50

Nu spune nimic nou, toate problemele se cunosc, de la refuzul Judecătoriei S1 de a le acorda personalitatea juridică din cauza celor de la AFC si atat timp cat nu o vor obține nu au dreptul nici la promovare si nici la sponsorizări din banul public iar Palmaresul urmează marca dupa cum se știe deci pana nu vor cumpara brandul Rapid de la cei care administreaza falimentul fostului club nu se pot numi nici macar Rapid, cu atat mai putin sa aibă vreun Palmares. Insa astea conteaza mai putin, daca rapidiștii merg la biserica si ii dau acatiste lui Liviu Dragnea cel pe care atat Nicu Stanciu (directorul sportiv al Academiei Rapid) cat si primarul Tudorache il numesc “patronul Rapidului” si nu va ajunge pe unde au trecut sau sunt jiji, verii lui, mm, Borcea etc. toate astea se vor rezolva in următorul an. Pana atunci insa avem meci mare Sâmbăta, pe noi ne interseaza mai putin probleme juridice ale Academiei, atat timp cat suporterii rapidiști considera echipa in cauza drept Rapid o vom trata ca atare, si indiferent ca au sau nu drept de a promova vrem sa ii batem teren nu prin comisii sau Tribunal pt a nu exista discuții. Forza Steaua!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează