FOTBAL  »  LIGA 4  »  PROBE

Din Liga 4, în teste la Fiorentina! Cine e Cristian Răducea, căpitanul formației lui Chiriță și Hamza

FOTO: Facebook @raducea.cristianmihail
FOTO: Facebook @raducea.cristianmihail

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 02:29 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 02:32

Cristian Răducea (16 ani), fundașul central al celor de la Petrolul ’95 Ploiești, liderul din Liga 4 Prahova, merge în teste la Fiorentina. 

Petrolul ’95 Ploiești, echipă care îi are pe Daniel Chiriță și Hamza Younes antrenori-jucători, a încheiat un excelent sezon în Liga A, Liga 4 din județul Prahova. 

Cristian Răducea, în teste la Fiorentina

Deși formația ploieșteană îi are în echipă, alături de Hamza, pe George Ghiță și Alex Chiriță, jucători cu trecut în primul eșalon, banderola de căpitan este purtată de un puști de 16 ani, Cristian Răducea. Talentatul fundaș central pleacă, alături de Daniel Chiriță, în Italia, unde va fi testat de Fiorentina. 

„Am primit o invitație din partea clubului Fiorentina, una pe care o vom onora. Cristian este un copil cu un potențial uriaș, sunt sigur că va confirma în fotbalul românesc”, a precizat Chiriță,  care este și patronul clubului Petrolul ’95 Ploiești.

Clubul lui Chiriță, victimă colaterală a războiului din Ucraina

Războiul din Ucraina are un efect indirect și asupra unui club de fotbal din România. Petrolul ’95 Ploiești a rămas fără finanțarea oferită de principalul sponsor, compania petrolieră Lukoil.

„Îmi pare foarte rău că a început războiul ăsta din Ucraina pentru că aveam un sponsor foarte bun. Lukoil. Era sponsorul meu de bază”, a spus la GSP Live Daniel Chiriță (48 de ani), un fost internațional român cu 284 de meciuri și 7 goluri în Liga 1 pentru Petrolul, Universitatea Craiova, Rapid, FC Național și UTA.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Șucu vrea să revoluționeze Rapidul: „Plănuim să vindem peste 50 de licențe. Doar din bere am încasa 100.000 €”

Tun financiar dat de Budescu: a câștigat azi 2 milioane de euro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  29 Noiembrie 2022, 13:44

Chitiță nu este patronul de restaurant care l-a îmbătat pe Tamaș și l-a pus să jignească antrenorul și președintele de la Petrolul, supărat că nu este primit în conducerea clubului? *** importante cu acest jucător deoarece ziarul i-a plâns de milă după ce clubul din divizia a IV-a a rămas fără sponsorul rus, ceea ce nu s-a întâmplat nicăieri în presa română.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează