FOTBAL  »  LIGA 4  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

Decizie fără precedent » Ce a decis Comisia în cazul echipei din România care a luat 50 de goluri

Articol de - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 15:44 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 16:02

Întrunită marți în ședință extraordinară, Comisia de Disciplină și Etică din cadrul AJF Dâmbovița a luat hotărârea de a exclude formația Progresul Mătăsaru U19, care a încasat 50 de goluri în meciul cu Urban Titu. Mai mult, formația de seniori va fi retrogradată în ultima divizie din județ, fără posibilitate de a promova două sezoane, iar clubul va fi amendat cu 1.000 lei. Mătăsaru are dreptul la recurs.

Scandalul sfârșitului de sezon în fotbalul mic continuă în Dâmbovița. La trei zile după ce a pierdut, pe teren propriu, cu 0-50!, Progresul Mătăsaru U19 și-a aflat pedepsele de la Comisia de Disciplină și Etică (CDE) din cadrul AJF Dâmbovița.

Progresul Mătăsaru U19 a fost exclusă după ce a luat 50 de goluri

Întrunită marți în ședință extraordinară, CDE a hotărât următoarele:

  •  „Excluderea clubului ACS Progresul Mătăsaru din competițiile sezonului în curs (2021-2022), conf. art. 52.7 RD, cu consecința aplicării art. 17.1 ROAF (omologarea rezultatelor înregistrate în returul competițiilor cu 0-3 în favoarea fiecărei echipe adverse)” 
  • „art. 17.3 ROAF - (retrogradarea echipei de seniori în ultimul eșalon competițional organizat de AJF Dâmbovița și interzicerea dreptului de a promova pentru doua sezoane competiționale)” 
  • „penalitate sportivă 1000 lei (anexă taxe 2022)”

Mătăsaru are dreptul la recurs și îl poate înainta în primele două zile după afișarea penalităților decise de CDE.

Șanse zero la titlu pentru Titu

Cu rezultatul de 50-0 transformat în 3-0, Urban Titu U19 pierde, astfel, șansa de a cuceri titlul în ultima etapă.

Dacă decizia CDE va rămâne definitivă, Străjerii 1396 Târgoviște câștigă chiar dacă stau în ultima etapă și pot pierde la golaveraj doar dacă Titu va marca, în ultimul meci, peste 60 de goluri. 

CDE nu a sancționat în niciun fel clubul Urban Titu U19.

Citește și: 

DDB face o promisiune majoră: „Aducem un milion de euro în conturile clubului! Dinamo nu va muri, va reveni în Liga 1”

S-a speriat Nelu Varga că-l va pierde pe Petrescu? Ce a făcut patronul campioanei + CFR Cluj va bifa un nou transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vanboben
vanboben  •  08 Iunie 2022, 19:51

Mânareala pe față în favoarea Strajerilor din Târgoviște! Dacă sunt corecți de ce nu prezintă public toate rezultatele înregistrate în aceasta grupa? Strajerii au înscris 137 de goluri în 15 partide, o medie de 9 goluri pe meci, deci înseamnă ca au fost și victorii la 15-20 goluri! Acestea de ce nu au întrat în atenția AJF Dâmbovița? Urban Titu avea o medie de 5-6 goluri pe meci! Haideți sa vedem cine este în spatele echipei din Târgoviște și apoi o sa înțelegem care este situația reala!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează