FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Rezultat-surpriză în Ghencea: CSA Steaua s-a încurcat în fața unei echipe care a luat 7 pe Giulești! Oaspeții au înscris de la aproape 50 de metri

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 16:12

CSA Steaua a făcut al doilea pas greșit în această după amiază, chiar pe teren propriu. Echipa lui Marius Lăcătuș a remizat cu AFC Asalt, scor 1-1.

Puțină lume se aștepta la un asemenea rezultat, mai ales că adversara de azi pierdea în urmă cu două etape cu Academia Rapid la un scor mai mult decât categoric, 1-7.

Pe terenul 5 din Ghencea s-au aflat la început aproximativ 300 de fani, anunță TV DolceSport. La pauză au reușit să mai intre în jur de 5-6 sute. Mulți dintre ultrași ar fi fost evacuați înaintea meciului după o încăierare cu fanii lui Dinamo, la meciul de rugby dintre cele două mari rivale (DETALII AICI).

Predescu, eliminat din nou! 

CSA Steaua a început bine meciul, Predescu deschizând scorul după doar 5 minute, dintr-un penalty. Pădureț putea mări avantajul gazdelor în minutul 37, dar șutul său n-a prins spațiul porții.

Minutul 44 a adus eliminarea lui Predescu, care a simulat aiurea și a văzut al doilea galben, repetând gestul din Giulești.

Egalare de la aproape 50 de metri

Curt Cadolar a avut și el două ocazii mari în startul reprizei secunde, dar însă lovitura a venit de la AFC Asalt, care a restabilit egalitatea cu un gol în urma unui șut din apropierea mijlocului terenului.

Chiar și în 10 oameni CSA Steaua a presat-o pe Asalt, oaspeții rezistând greu asaltului roș-albastru. S-a apărat pe două linii, iar fundașii au degajat fiecare minge din apropierea porții. 

CSA Steaua și Rapid sunt în acest moment la egalitate de puncte (29 - nouă victorii și două egaluri), primii având un golaveraj mai bun. 

screenshot 1
foto: fotbal-flash.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (87)
1184046424949560
DasReich PanzerDivision  •  05 Noiembrie 2017, 09:14

FAC Stoaia talpanista kaki 2013 incepe sa se dezumfla ... Mare, mare tragedie !!!

859779594095355
Nick Rasu  •  05 Noiembrie 2017, 06:17

romeo.steaua...cum au sabotat arbitri meciul cand voi nu puteti sa puneti mingea in poarta si ei va da gol de la 50 de metri... ce vina are arbitrul...

romeo.steaua
romeo.steaua  •  04 Noiembrie 2017, 19:55

Arbitrii au început să saboteze ascensiunea echipei de fotbal Steaua Bucuresti... Dar tot vom reuși să mergem mai departe! Forza Steaua! Steaua înseamnă CSA!

Vezi toate comentariile (87)
Comentează