FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA A 4-A

Scandal în România: un jucător a alergat și a lovit un arbitru pe teren! Reacție incredibilă de la AJF: "Nu înţeleg de ce a fugit. Mai tare l-a iritat pe jucător"

FOTO: sportulsalajean.ro
FOTO: sportulsalajean.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 16:19

Meciul din Liga a 4-a Sălaj, dintre Silvania Cehu Silvaniei și CS Barcău Nușfalău, 1-5, a avut parte de un final incendiar.

După o primă repriză liniștită, în minutul 75, arbitrul Raul Horvat a avut de suferit. Centralul nu a dictat fault la o intervenție asupra lui Trandafir Zoicaş, iar atacantul celor de la Silvania Cehu Silvaniei a avut o reacție nervoasă. Acesta l-a înjurat și amenințat pe arbitru, care l-a eliminat. Ulterior, fotbalistul l-a fugărit pe arbitru și l-a lovit cu piciorul în gambă, centralul căzând. Totuși acesta s-a ridicat, iar jocul s-a reluat, potrivit sportulsalajean.ro.

Comisia de Disciplină l-a suspendat inițial pentru 16 etape, dar a revenit asupra deciziei și i-a dat un an de suspendare. Horațiu Bogar, vicepreședintele AJF Sălja, a comentat incidentul și a spus că este vina arbitrului, care ar fi arbitrat slab și a avantajat echipa CS Barcău.

"Arbtirul a avut o presaţie lamentabilă, iar la un meci de acest gen trebuia trimis un central cu experienţă. Horvat a fost depăşit de nivelul jocului şi a fluierat doar într-o direcţie. Prima eliminare a fost absolut gratuită, iar de acolo a început totul. Jucătorul Trandafir Zoicaş nu trebuia să recurgă la un astfel de gest şi îşi merită suspendarea.

Dar şi arbitrul trebuie tras la răspundere. Nu înţeleg de ce arbitrul a început să fugă, fiindcă l-a iritat mai tare pe jucător. Până la urmă, dacă fugi de câine el se ia după tine şi te muşcă. Trandafir Zoicaş a cerut un fault clar la mijlocul terenului, dar nu l-a primit. De acolo a pornit totul", a declarat Horațiu Bogar.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kaloogarele
kaloogarele  •  19 Aprilie 2018, 18:21

astia is aia care l-au votat pe burleanu

paul801
paul801  •  19 Aprilie 2018, 17:05

Ati uitat sa specificati ca presedintele AJF-ului este Presedintele celor care au pierdut cu 1-5 . Pastrand proportiile , este ca si cum ar fi reactionat MIMi dupa meciul cu cantec de acum cativa ani ditre Astra si FCSB .Dar va multumim inca o data pentru impartialitatea de care dati dovada , si ca aveti grija sa informati ''corect'' microbistii . Rusine !

ionnis
ionnis  •  19 Aprilie 2018, 16:59

Are dreptate :D De ce a fugit?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează