FOTBAL  »  LIGA 4  »  BRAȘOV

Transfer exotic la Cetățenii Ghimbav! S-a îndrăgostit de o româncă și o să joace în Liga 4: „A semnat după două antrenamente”

Articol de - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 10:47

Echipa din Liga 4 brașoveană Cetățenii Ghimbav a reușit o mutare inedită, înaintea etapei a noua a campionatului. Ghimbășenii l-au legitimat pe Karim Abdul Aziz, jucător venit din Ghana. Are 20 de ani și joacă pe mai multe posturi, fundaș central, fundaș lateral sau mijlocaș defensiv. 

„A evoluat pentru o echipă din liga a doua din țara lui, dar s-a mutat în România și s-a căsătorit cu o româncă. Locuiește la noi în Ghimbav și ne-a contactat pe pagina de Facebook. L-am primit la antrenamente, iar după două ședințe de pregătire am considerat că este bun pentru noi și se încadrează în proiect”, au explicat oficialii „cetățenilor”.

Karim Abdul Aziz poate debuta în „județeana” brașoveană chiar sâmbătă, în etapa a noua, în jocul de pe teren propriu cu Prietenii Rupea. La prima participare în Liga 4, Cetățenii Ghimbav ocupă locul 13 în clasament, din 16 echipe, având 3 puncte.

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close