FOTBAL  »  LIGA 4  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV // Alin Stoica îl face praf pe Marius Lăcătuș: „Ar trebui să se pună în genunchi și să ceară iertare” + ce spune despre venirea lui Victor Pițurcă

Mirel Rădoi și Alin Stoica, „Uniți pentru Mihai”
Mirel Rădoi și Alin Stoica, „Uniți pentru Mihai”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 11:13

Alin Stoica (39 de ani) l-a criticat dur pe Marius Lăcătuș într-o intervenție telefonică la GSP LIVE, după ce CSA Steaua a ratat din nou promovarea în Liga 3.

 

 

Fiul fostului mare fotbalist al Stelei, Tudorel Stoica (64 de ani), a vorbit despre eșecul celor de la CSA Steaua și nu s-a sfiit să critice conducerea și să ia apărarea jucătorilor pe care suporterii i-au dezbrăcat de tricouri.

Vezi AICI mai multe despre situația tensionată de la CSA Steaua

„Nu sunt prea multe de spus. Nu cred că jucătorii sunt vinovați. Ei aveau nevoie de 3-4 jucători cu experiență alături de ei, jucători care să știe ce înseamnă să fii campion. Principalul vinovat este Lăcătuș. Am văzut că l-a refuzat și pe Szekely. El ar trebui să se pună în genunchi și să își ceară iertare. Trebuia să plece fără să zică nimic. Jucătorii nu ar trebui să plângă. Aveau nevoie de jucători cu experiență alături”, a spus Alin Stoica, la GSP LIVE.

Întrebat despre problema pe care o are cu Marius Lăcătuș, Alin Stoica nu contestă valoarea „Fiarei” ca jucător, dar este dezamăgit de omul Lăcătuș.

„Eu i-am admirat pe toți, dar Dumnezeu mi-a demonstrat că fiecare primește ceea ce merită în viață. Lăcătuș primește ceea ce merită. Una este să fii mare jucător și una este să fii om. De doi ani, este singurul vinovat care a făcut ca Steaua să nu fie în Liga 3”, a mai spus fostul fotbalist.

Pițurcă, singurul care poate promova cu Steaua

Victor Pițurcă ar putea fi noul antrenor de la CSA Steaua, după demisia lui Marius Lăcătuș, iar Alin Stoica este de părere că fostul selecționer ar promova cu singuranță cu CSA Steaua în ligile superioare.

Totodată, fostul fotbalist a dat de înțeles că are niște informații despre venirea lui Pițurcă la CSA Steaua, dar nu a dorit să comenteze mai mult.

„Știu și eu ceva, dar nu vreau să zic mai multe. Am auzit și eu ceva. Cu încă cineva ar trebui, dar nu vreau să zic. E doar un zvon deocamdată. Dacă ar veni Victor Pițurcă, cred că nu s-ar pune problema ca echipa să nu promoveze. Victor Pițurcă a demonstrat calitățile pe care le are”, a spus Alin Stoica.

„România este moartă”

Alin Stoica este stabilit în Belgia, iar întrebat despre o posibilă colaborare cu CSA Steaua, acesta a răspuns categoric: „Nu mă interesează. Pentru mine, România este moartă. Nu ca țară, la oameni mă refer”.

Ultima dată, Stoica jr. a jucat în liga a patra din Belgia, la Standaard Wetteren, în perioada 2014-2015.

CITEȘTE ȘI:

CSA Steaua - Carmen se mai joacă o dată! Decizia de ultim moment luată azi de AMFB

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Iunie 2019, 15:34

Un alt mare talent care a murit speranta continua sa-si dea cu parerea despre tot si despre toti !! Un papagal care nu a demonstrat nimic in toata cariera sa de fotbalist !!

martinpen
martinpen  •  04 Iunie 2019, 13:51

Ce moda e aia sa ingenunchezi in fata suporterilor? Ce fac asa deosebit suporterii in afara sa strige si sa injure? Un fotbalist e mai presus, el e actorul meciului, el actioneaza, iar suporterul doar priveste. Nu mai vorbesc de antrenamente in conditii grele, etc. De strigat si injurat, poate oricine. Auzi, acum au pretentii, se implica in viata echipei, vor sa schimbe antrenori, sa aduca jucatori, ignorand ca exista o conducere. Rusine, suporterii astia sa stea acasa. Sa mearga doar aia care pot fi alaturi de echipa si la infrangeri, nu numai cand se bea sampanie.

1889109364740210
Andrei Gino Mazillu  •  04 Iunie 2019, 13:15

Lacatus nu are de ce sa ingenuncheze ! Nimeni nu ar trebui sa ingenuncheze decat in fata lui Dumnezeu ! Lacatus si-a cerut scuze ca nu a putut face mai mult si ca va lasa locul liber altuia. Este de ajuns . Pana la urma e unul din cei care au adus Stelei si romaniei singura Cupa a Campionilor la fotbal ! Sa le fie rusine celor care jignesc un simbol al Stelei din 1986 ! Nu merita asa ceva ! Nu sunt stelist dar asa consider ca este corect.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează