FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - STEAUA 1-1

VIDEO și FOTO Duel tare și între galerii, la derby-ul Ligii a 4-a » Cele mai tari mesaje afișate pe Giulești: "Galeria lu' Rapid, cea mai membră de partid!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 21:41

Rapidiștii și steliștii și-au reluat tradiționala răfuială de la distanță, la meciul dintre Academia Rapid și Steaua din Liga 4, jucat în Giulești și încheiat la egalitate, scor 1-1. 

Printre cei aproximativ 10.000 de fani prezenți în tribune s-au aflat și 1.000 de suporteri ai Stelei, care au ironizat faptul că echipa giulștenilor este sponsorizată de Primăria Sectorului 1, condusă de Dan Tudorache, membru PSD, dar și existența a două echipe giuleștene: AFC și Academia.

Aici ai golurile VIDEO

Cele mai inspirate ironii ale roș-albaștrilor din meciul jucat pe Giulești:  

  • "Rapid vs Rapid, ce meci nebun / Pancule, sigur ai tricoul bun?"
  • "Galeria lu' Rapid / Cea mai membră de partid"
  • "Ăsta nu e derby, e o nulitate / Jucăm cu alt Rapid în 2 etape"


Foto: Telekom Sport

Toate mesajele afișate de galeria Stelei pot fi văzute AICI!

Citește și:

» Spectacol ca-n vremurile bune în tribunele Giuleștiului! Coregrafie controversată cu Gigi Becali a steliștilor

» Niculae, după Academia Rapid - Steaua: "Meci de nivelul Ligii 1" » Pancu își face mea culpa: "Câteodată ne mai stă mintea și nouă, celor mai bătrâni"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
ienasoiu
ienasoiu  •  15 Octombrie 2017, 15:54

Articol prost. Cum pot vedea unii doar ce-i urât din ce-i frumos. Voi l-aţi inventat şi pe latifundiar. Voi aţi ajutat la distrugerea fotbalului românesc, Sper, măcar, să aveţi coşmarurri.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Octombrie 2017, 14:55
Postat de amicu pe 15 Octombrie 2017, 09:07

CSA și Fcsb, aceeași mizerie. Ei zic de membri de partid, cei care sunt invenția perversa a unor generali? Ei cum se numesc cea regal București? Până nu demult susțineau echipa ciobanului, acum și-au făcut și ei Steaua lor. Pai afc nu a fost niciodată RAPID-ul adevărat. E că și cum ai spune că Steaua Mizil este egal cu Steaua București.

Prefer generalii decat pesedistii...dar deh, chestie de gusturi..la urmatorul miting va scoate incolonati ca pe vremuri pe pch?

1862897370692646
Florin Gabriel Bujoreanu  •  15 Octombrie 2017, 11:47

Nici il liga a 4-a nu puteti fi impartiali ? Doar coregrafia celor de la steaua, si prezenta lor in numar de 1000 va intereseaza. Sunteti cotidian national sau .... ? Oricum , dragostea noastra pentru culorile visinii, nu ne-o poate lua nimeni, indiferent in ce situație se afla acest club. Ar trebui mai mult respect din partea dvs., pentru toata masa de suporteri, indiferent de echipa susținută.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează