LIGA B    •   TIMIȘOARA

Corespondent GSP, bruscat de un antrenor din Liga a 2-a! Oficialii clubului și-au cerut scuze

Emil Szolomajer, antrenor secund la ACS Poli, recalcitrant în timpul dialogului cu jurnalistul GSP

Emil Szolomajer, antrenor secund la ACS Poli, recalcitrant în timpul dialogului cu jurnalistul GSP

Miercuri, 08 August

Un incident de-a dreptul regretabil a avut loc astăzi, la amicalul dintre divizionara secundă ACS Poli și Millenium Giarmata, încheiat 2-0.La fel ca la alte partide amicale disputate pe terenul I "Adrian Stoicov", unii jurnaliști preferă să stea în spatele porților, ușor lateral, mai ales dacă fac și fotografii.

Cornel Biholari, corespondentul GSP.ro, s-a aflat în această zonă când antrenorul secund al timișorenilor, Emil Szolomajer, a venit amenințător dinspre banca tehnică să trimită jurnaliștii în afara terenului.

A pus mâna, deloc amical, pe aparatul foto și brațul corespondentului GSP.ro, apoi a încercat să-l scoată din stadion, în ciuda faptului că alți reprezentanți ai presei nu au beneficiat de aceleași tratament potrivnic.

Emil Szolomajer, autorul gestului, a părut că nu regretă atitudinea manifestată în dialogul cu jurnalistul pe care a vrut să-l dea afară. Și-au cerut scuze ofițerul de presă al clubului și președintele Radu Birlică. "Îmi cer scuze. E regretabil și nu sunt de acord cu așa ceva", a transmis conducătorul clubului.

Vezi și: A căzut din Liga 1 și poate intra direct în faliment!

Comentarii (6 ) Adaugă comentariu

andrei1337  •  09 August 2018, 12:53

Pai daca a fost omul la pescuit și nu ați vrut să îl ajutați să împacheteze pestele, deși sunteți cei mai buni pe așa ceva...

lionforever  •  09 August 2018, 09:56

A început lumea sa va cunoască sa vada ce piane sunteți. La ce prosti scrieți ma mir ca sunteti acceptați pe unele stadioane.

Cornel Brinco  •  09 August 2018, 08:20

Szolomajer a fost un fotbalist de doi lei si a ramas *** de " antrenor" ! In mod normal trebuia anuntata politia pentru ingradirea activitatii de ziarist ! Plingere scrisa si platea salariul lui de fomist pe doua luni ! *** de fotbal ...TIMISOARA!

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase