FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI - AEROSTAR BACĂU 1-2

VIDEO Haos la Timişoara: arbitrul a oprit mai repede jocul ACS Poli – Aerostar! Apoi l-a reluat la protestele gazdelor + scandal la vestiare: "Ordinarilor, luaţi banii din biserici"

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 15:03

ACS Poli a pierdut cu Aerostar Bacău, scor 1-2, după ce a condus iar la pauză într-un joc de pe teren propriu.

Toate cele trei goluri au fost marcate după lovituri de pedeapsă dictate de arbitrul Paul Unimătan.  Ultimul gol a fost contestat agresiv de către gazde, iar în prelungiri „centralul” s-a făcut de râs. Acesta a fluierat finalul partidei după doar un minut şi jumătate, deşi de la margine s-au dictat 4 minute suplimentare. În mod apoteotic, meciul s-a reluat după protestele gazdelor.

Primul penalty a fost dictat în minutul 7 şi a fost transformat de Octavian Drăghici. Aerostar a egalat în minutul 60 prin Cătălin Vraciu, tot de la 11 metri, fază după care Cristian Melinte a văzut al doilea galben pentru proteste agresive la adresa lui Paul Unimătan. Fundaşul a părăsit gazonul înjurându-l pe arbitrul din Zalău şi fiind cu greu stăvilit de colegi.

Cu zece minute înainte de final o intrare a lui Stere asupra lui Chirilă a fost sancţionată din nou cu penalty. Vraciu a transformat din nou şi a adus victoria oaspeţilor.

Fapt care a declanşat şi furia administratorului special Radu Birlică. Conducătorul gazdelor şi-a îndreptat nervii către al patrulea oficial, Alexandru Gornic din Arad, pe care l-a făcut "vagabond".

Ca ziua să fie completă în prelungiri Unimătan a scăpat definitiv lucrurile de sub control. A fluierat finalul în minutul 90+2. Băcăuanii se bucurau, iar banca timişoreană, cu noul secund, Călin Cojocaru în frunte, au invadat gazonul. Până la urmă arbitrul, protejat de poliţiştii locali cu rol stewarzi, s-a înduplecat şi a reluat partida, mai jucându-se încă circa trei minute.

Saibaa Keita de la gazde a fost nevoit să îmbrace din nou tricoul, el fiind deja în zona vestiarelor când Unimătan s-a răzgândit.

Scandal şi la vestiare

Nervii timişorenilor au fost greu de stăvilit şi la vestiare. "Ordinarilor, luaţi banii din biserici", a strigat şi Radu Birlică în dreptul vestiarului arbitrilor. "Ne-aţi retrogradat. Ne ameninţi că ne baţi tu? Ne-aţi distrus familiile gunoaielor, gunoaielor!", a strigat, printre altele goalkeeperul gazdelor, Mădălin Smaranda.

"La Csikszereda cu Dinamo, acum câteva zile, parcă aşa am văzut. Mă bucur că jucătorii în cele două minute au stat concentraţi pentru că se putea întâmpla orice"Florin Bratu, antrenorul băcăuanilor, când a fost întrebat dacă a mai văzut un astfel de joc, încheiat şi reluat după fluierul final, 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează