FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, MARŢI, 21:30, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

5 nume noi » Piţurcă schimbă jumătate de echipă pentru partida decisivă cu Franţa

Moți și Ovidiu Petre
(dreapta) se pregătesc
sub privirile secundului
Gabi Boldici pentru
întîlnirea cu Ribery
Moți și Ovidiu Petre (dreapta) se pregătesc sub privirile secundului Gabi Boldici pentru întîlnirea cu Ribery

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2011 22:28

Cu Franţa vor intra Săpunaru, Moţi, Nicoliţă, Bourceanu şi Ovidiu Petre. Marica şi Galamaz află azi în ce situaţie medicală sînt, iar Costin Lazăr şi Raţ speră să se simtă la fel de bine şi azi


Chiar dacă Victor Piţurcă e decis deja să facă minimum cinci schimbări pentru meciul cu Franţa, antrenamentul programat aseară la Mogoşoaia a fost unul tipic de a doua zi după meci. Titularii din meciul cu Luxemburg, alergare uşoară, accidentaţii, pe margine, fostele rezerve, program normal. Aşadar, Săpunaru, Moţi, Nicoliţă, Bourceanu şi Ovidiu Petre nu au intrat încă în linie dreaptă.

Noua formulă a lui Piţi pentru Franţa e dictată de suspendări, indisponibilităţi ori idei de ordin tactic.

Selecţionerul vrea să joace într-un sistem 4-2-3-1, cu Bourceanu şi Ovidiu Petre închizători, pentru a căpăta un plus de forţă. Moţi intră în locul accidentatului Galamaz, Săpunaru revine după suspendare, iar Nicoliţă îi ia locul lui Torje, care stă pentru cartonaşe galbene.

Piţi haiosul
Alergarea uşoară a celor care au fost titulari cu Luxemburg a avut un protagonist neobişnuit. Mai cu seamă prin atitudine. La a doua tură de teren prin faţa băncilor de rezerve, grupului i s-a adăugat şi Piţurcă. Uşor "cocoşat", parcă să nu fie observat din tribune, făcînd poante ca şi cum s-ar feri de un selecţioner imaginar.

Marica: "Nu pot să calc, mai vedem ce-o fi"
Ciprian Marica nu s-a pregătit ieri alături de colegii săi. A făcut plimbări lungi împreună cu unul dintre masori, apoi exerciţii de gimnastică. Cînd a părăsit terenul, după o oră de la începutul antrenamentului, mergea cu greutate: "Am un soi de tendinită la metatarsianul piciorului stîng, abia pot să calc. Vedem în următoarele ore ce-o fi", a spus atacantul "naţionalei".

Galamaz trist, Lazăr OK, Raţ la discuţii
Nici Galamaz nu s-a pregătit aseară alături de colegii săi, dar mirarea a fost că este încă la Mogoşoaia. Accidentat şi înlocuit în minutul 62 al meciului cu Luxemburg, el pare ieşit total din schemă. De altfel, ieri a fost chemat în completare timişoreanul Luchin, care a fost primit bine, mai cu seamă de foştii săi colegi Zicu, Pantilimon şi Bourceanu.

Galamaz, echipat ca de antrenament, dar cu şlapi în picioare, a stat mult de vorbă cu medicul Pompiliu Popescu. "Nu îmi dau seama ce voi face, aştept orele următoare să vedem ce va fi". În schimb, Costin Lazăr, suspect de entorsă la glezna stîngă, s-a antrenat normal.

Finalul şedinţei de pregătire l-a găsit pe Raţ la discuţii cu Victor Piţurcă pe tema unor mai vechi probleme la genunchi: "De regulă, a doua şi a treia zi după meci simt dureri. Mai ales la ruperile de ritm. Sper să fie OK", i-a spus Raţ selecţionerului.

Goniţi de ţînţari
Antrenamentul programat de Piţurcă aseară a durat o oră. La final jucătorii au mai încins o miuţă, după care trebuia să se ţină o şedinţă de stretching, apoi recuperare. Pe la ora 20:10, "tricolorii" au căzut pradă unui atac agresiv al ţînţarilor. "Hai, renunţăm la stretching, dar toată lumea, fără excepţie, face recuperare!", a comandat secundul Eugen Neagoe.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (59)
azdrubel
azdrubel  •  05 Septembrie 2011, 09:01
Postat de peter76610 pe 04 Septembrie 2011, 14:41

Si Sânmartean unde e ?

pai ... nu joaca in , liga ,, becali ,,

azdrubel
azdrubel  •  05 Septembrie 2011, 08:57
Postat de ljunex pe 04 Septembrie 2011, 14:17

ba...oricum e ceva...decat florescu si deac mai bine moti si ovidiu petre....daca nu luam gol in primele 20 de minute si daca rezista bourceanu tot meciul, avem o sansa. ne mai trb cineva sa dea goluri...cel putin 2 jucatori...care sunt aia? mutu..nu, poate stancu ...cine stie.... oricum suntem de tot rasul...cand te gandesti ce echipa aveam prin 2000 si ce avem acum.. ma uitam la meciul bosnia-belarus. joaca aia de parca ar juca semifinala sau finala de campionat mondial...si asta in fiecare meci...noi ce facem? ne trezim si noi odata? hai cu victoria!

cum adica , aem echipa de barbugii , sandel , pisorca ....

azdrubel
azdrubel  •  05 Septembrie 2011, 08:50

f... mai mult , de jumatate , din echipa nationala , a trecut prin POLI , TIMISOARA , ce dreak , m . sandu , si ceilalti ,, zmeii ,, dorm ! BAAAA cocalari s, purcati , ati distrus o echipa ,, FRUMOASA ,, mercenarii , drea,kkk -ului . j, egurilo r .

Vezi toate comentariile (59)
Comentează