FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

A înscris de două ori în poarta Stelei, dar nu l-a impresionat pe selecționer » Răspunsul lui Daum când a fost întrebat despre Cristi Bud

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 17:28

Cristi Bud este al treilea în clasamentul golgheterilor în acest sezon, cu șase reușite în nouă meciuri, două dintre ele chiar în poarta liderului Ligii 1.

Atacantul de 31 de ani a marcat ambele goluri ale victoriei obținute de CFR Cluj pe terenul Stelei, chiar sub ochii selecționerului Christoph Daum.

Neamțul nu a fost însă impresionat de evoluția lui Bud și nu se gândește încă să-l convoace pe fotbalistul CFR-ului la echipa națională.

"Voi credeți că, după fiecare meci în care un jucător evoluează bine, îl și chem la echipa națională?", a răspuns Daum în momentul în care a fost întrebat de o eventuală convocare a lui Bud. 

Cristi Bud nu a bifat până acum nicio prezență la prima reprezentativă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Septembrie 2016, 21:43

E bine ca daum a vorbit de Bud. Daca va continua sa marcheze ,Daum il va convoca. Nu mi-e frica de actuala *concurenta * de la Nationala. Imi e teama insa ca-l va da CFR!

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Septembrie 2016, 21:40
Postat de brandremist pe 23 Septembrie 2016, 19:46

Omu' a înscris trei goluri și în meciul precedent. Nu e vina lui că lucrurile se văd mai greu de la București.

In acest an a marcat 14 goluri pentru CFR!

brandremist
brandremist  •  23 Septembrie 2016, 19:46
Postat de para.para pe 23 Septembrie 2016, 18:11

Cu fiecare zi deveniti mai penibili. Va intelegem boala si suferinta pentru fcsb, dar acum sa faceti articole cu fiecare jucator care inscrie 2 goluri intr-un meci o data in viata si persistati in penibil pentru a fi chemat la nationala, ati intrecut orice limita.

Omu' a înscris trei goluri și în meciul precedent. Nu e vina lui că lucrurile se văd mai greu de la București.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează