FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA A RATAT DIN NOU CALIFICAREA LA UN TURNEU FINAL

A văzut Piţi alte meciuri? » "Cu Mutu şi Tamaş am fi pierdut împotriva Franţei, dar am dominat Albania" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 21:21

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, crede că "tricolorii" au făcut un meci bun împotriva Albaniei (1-1), în special în a doua repriză.

"Cine a greşit la naţională a plătit prin a fi neselecţionaţi la anumite meciuri. Dacă ar fi jucat împotriva Franţei, am fi pierdut. Aşa, nici nu am cîştigat, dar nici nu am pierdut. Am fi avut nevoie de mai multă şansă. Bosniacii nu au avut nimic de pierdut şi numai printr-o întîmplare au fost egalaţi.

Cred că se vede schimbarea la naţională. În a doua repriză a meciului cu Albania am dominat ostilităţile. Obiectivul meu este să calific echipa la Campionatul Mondial din 2016.

Unul dintre motivele retragerii lui Chivu a fost reprezentat şi de înjurăturile din ţară, disputele de aici".

...despre Steaua

Nu cred eu că Iordănescu va veni la Steaua alături de Ilie. Îl cunosc pe Stan şi va avea o misiune grea în Ghencea. Nu ştiu ce se va întîmpla dacă nu va cîştiga cu Maccabi şi derby-ul cu Rapid", a declarat Victor Piţurcă în direct la Contraatac, pe GSP.Ro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (18)
clawdiu0
clawdiu0  •  21 Octombrie 2011, 09:37

mi s.a luat de piti..mutu si tamas...doar k mutu a dat gol i se iarta pacatele....nui corect...k nu e la prima abatere...ji noi dc trebuie sa ne comparam cu albania...bosnia....fb de la noi a ajuns de kkt din kuza unora k mutu....figuri ji basini pe kp....

bozgor
bozgor  •  20 Octombrie 2011, 16:41

sucara poza expiratilor.

bozgor
bozgor  •  20 Octombrie 2011, 16:40

frumoasa pza cu doi expirati impreuna. se vor califica pentru oarece turneu final prin 2050

Vezi toate comentariile (18)
Comentează