FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Absența unui ”tricolor”, subiect de scandal la națională: ”Era nevoie de experiența și valoarea lui”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 18:31

Selecția lui Anghel Iordănescu pentru dubla amicală cu Lituania și Spania a scandalizat multe persoane din fotbalul românesc. Ultimul nume despre care se spune că ar fi meritat să se afle printre ”tricolori” este Dorin Goian, 35 de ani, de la Asteras Tripolis.

Lucian Goian, fratele lui Dorin, consideră că experiența fundașului de 35 de ani ar fi ajutat naționala și crede că e o pierdere pentru selecționată faptul că fratele său nu a fost convocat.

"Mi-aș fi dorit foarte mult să ajungă la Euro. Din păcate, trebuie să fim realiști și să spunem că va fi foarte greu. Nu a fost chemat nici în momentul în care juca meci de meci și evolua în Europa League, ceea ce nu e la-ndemâna oricui, pentru că nu am avut prea mulți jucători care au evoluat în Europa League sezonul trecut.

Echipa națională avea nevoie de experiența și valoarea lui Dorin, el a demonstrat asta. Nu a jucat în ultimele meciuri, dar nu din considerente fotbalistice. Nu și-a prelungit contractul care expiră în vară și ei probabil își pregătesc deja echipa pentru anul viitor", a spus Lucian Goian pentru Dolce Sport.

România va juca împotriva Lituaniei în această seară, de la ora 20:00, iar naționala Spaniei o va întâlni duminică, de la ora 21:45. Ambele meciuri sunt în direct pe TVR 1, Dolcesport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1990rafas
1990rafas  •  24 Martie 2016, 07:00

Cred ca asta este una din cele mai bune decizi a lui Iordanescu ....de nu-l chema la nationala pe elefantu de Goian!

161072517614699
Bratu Savinel  •  23 Martie 2016, 20:12

Cel mai tare din seara asta este *** sau mai bine zis *** rosie Steliano Filip?????Cu astfel de jucatori vrea "***"sa faca echipa?????JALNIC CA DE OBICEI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153324563120690
Stoica Relu  •  23 Martie 2016, 19:39

Pentru ce naiba ne trebuie experienta la un meci amical?In loc sa aducem tineri,sa facem o nationala tanara cu perspectiva,noi tot o dam cu experienta.Fotbalisti ca Goian,Sanmartean,Rat,Bourceanu ,Ropotan,etc, nu mai au ce cauta la nationala.Inteleg ca in vest jucatori de 30 si ceva mai joaca la inalt nivel dar ai sunt mult prea valorosi.Dar daca stau si ma gandesc nici acolo nu sunt rezultate prea bune cu bosorogi,vezi spania la mondiale si Chelsea in campionatul englez.Tinerii frate sunt viitorul.Au foame de victorii,de afirmare.Babalaci astia vin mai mult acasa sa si vada familiile si daca joaca bine sau nu la nationala le pasa prea putin.Sa faca o nationala a pensionarilor si sa joace cu ea demonstrative prin tara cui ii plac babalacii !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează