FOTBAL  »  NATIONALA  »  GARDOŞ RATEAZĂ ALBANIA DIN CAUZA UNEI ACCIDENTĂRI STUPIDE LA ANTRENAMENT

Accidentare stupidă pentru Gardoş. A tras în pămînt şi i s-a umflat glezna!

Gardoş ratează Albania din cauza unei accidentări stupide la antrenament
Gardoş ratează Albania din cauza unei accidentări stupide la antrenament

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 15:18

Mijlocaşul Stelei a devenit indisponibil după ce a făcut entorsă la glezna dreaptă în timpul unui exerciţiu în care trebuia să dribleze un fundaş şi să tragă la poartă, dar n-a nimerit mingea.


Selecţionerul ar putea începe cu o echipă aproape complet schimbată meciul cu Albania, ultimul din preliminariile Euro 2012. Din formaţia folosită vineri cu Belarus (2-2) vor fi păstraţi sigur doar Mutu şi Bourceanu. Nici ultimul n-ar fi jucat însă dacă Florin Gardoş nu s-ar fi accidentat stupid la antrenamentul de sîmbătă.
Piţurcă ar fi vrut să-l testeze la închidere pe fotbalistul Stelei de 23 de ani, dar acesta a făcut entorsă la glezna dreaptă şi n-a mai efectuat deplasarea la Tirana. Gardoş a devenit indisponibil după ce a tras cît a putut de tare în pămînt, în momentul în care a vrut să şuteze la poartă, dar n-a nimerit mingea.
La şedinţa de ieri dimineaţă a devenit incert şi Cr. Tănase, mijlocaşul stelist ieşind şchiopătînd din antrenament. Atît "Dodel", cît şi Tamaş vor afla dacă pot juca abia cu o oră înaintea meciului. Alţi absenţi: Raţ (suspendat), Sînmărtean, Moţi (accidentaţi).

Echipa probabilă
S. Lung jr. - Nicoliţă, Luchin, D. Goian, Latovlevici - Cociş, Bourceanu, Ad. Cristea - Torje, B. Stancu, Mutu


Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
just.samba
just.samba  •  11 Octombrie 2011, 10:17

Ochelarii ochelarii Gardoase :))

grande.balaci
grande.balaci  •  11 Octombrie 2011, 02:25
Postat de andyro pe 10 Octombrie 2011, 15:40

deci gsp e de partea lui becali si pentru a-l vinde pe gardos il "lauda" si "promoveaza" pe gardos relatand ca s-a accidentat stupid. ai creierul cam terci din pacate....

terci si credul, sa nu te fac idiot, esti tu.urmareste si tu acest site si sa ne spuna domnia voastra, ce presupune 20 de articole(putin spus) pe zi cu gardos si stelemeaua,de fapt,ce 'ti pot cere, tu fiind din nastere ciobanas!!!

aleexx007
aleexx007  •  10 Octombrie 2011, 21:44

Din cate stiu eu, si Torje a fost titular cu Belarus :D

Vezi toate comentariile (19)
Comentează