FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Acuze grave la adresa lui Burleanu: "Conducerea FRF s-a răzbunat pentru că îl votez pe Lupescu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 20:51

Alegerile de la FRF se apropie din ce în ce mai mult, iar lupta dintre Ionuț Lupescu și Răzvan Burleanu pare să fi ajuns la un alt nivel.

Mihai Prunariu, președintele AJF Gorj, a postat recent un mesaj pe Facebook  în care s-a plâns că observatorii gorjeni nu au mai fost delegați la meciurile din Liga 1 după ce acesta și-a manifestat susținerea publică față de Lupescu, principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu

"Să vă fie rușine! Pentru că îl votez pe Ionuț Lupescu, actuala conducere a FRF s-a răzbunat pe observatorii gorjeni. Niciun meci în 4 etape. Sper că 18 aprilie să aducă plecarea unor indivizi mici. Doamne ajută!", a fost mesajul președintelui AJF Gorj.

Mihai Prunariu și-a manifestat recent susținerea totală pentru Ionuț Lupescu: "Are echidistanță și echilibru, două calități foarte importante pe care trebuie să le ai atunci când conduci un sector atât de important. Îi explicam lui Răzvan Burleanu ce ne desparte: idei, gânduri, principii de viață. Ionuț a renunțat la un post bine plătit la UEFA ca să vină în România, la insistențele unora dintre noi, să redea ceva fotbalului și oamenilor de fotbal. Sunt fan Ionuț Lupescu".

18 apriliee data la care vor avea loc alegerile de la FRF

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
christiano0
christiano0  •  29 Martie 2018, 13:28

Foarte echilibrat si echidistant Lupescu ........ :)

256588501407121
Victoras Miculescu  •  29 Martie 2018, 08:53
Postat de pma77 pe 28 Martie 2018, 22:47

Lupescu e prost de pute..il duce capul numai la ***...a plecat de la uefa ca de acolo nu poate sa ***!

Tu esti, burlene? Nu te scriu cu majuscula ca nu meriti asa ceva, esti doar o jartea comunista. Abia asteptam sa dispari din lumea fotbalului pe veci. Nu te va regreta nimeni. Ai reusit sa ne faci sa-l regretam pe Mircea Sandu si asta spune foarte multe...

vicol_vali
vicol_vali  •  29 Martie 2018, 06:29

Îl ajuta mai mult un mail la FRF, nu cred că a trimis ceva. Burleanu mi se pare că a fost deschis, chiar cu Vochin director de comunicare. Acum, Stanciu cu Muntenegru, să spargi capul unui suporter U Cluj... Mingea n-a ieșit afară. că-i mare Cluj Arena.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează