FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Acuze incredibile făcute de Dragomir: "Au adus femei în cantonamentul naționalei"

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 15:08

Dumitru Dragomir a fost prezent la Curtea de Apel și a dat declarații în cazul dezafilierii Universității Craiova. Vezi detalii

Fostul șef de la LPF a făcut și câteva dezvăluiri uluitoare, spunând că în cantonamentul României din 2009 au fost aduse femei de către un oficial FRF.

"Mircea Sandu a adus în Federație oameni importanți, care, la meciul României cu Olanda au adus femei în cantonament. Din cauza asta nu mai vorbesc cu Mircea Sandu și Pițurcă.

Eu m-am luat de ei și am zis «Ce e aici, bâlci?». Le-am reproșat asta și mi-au pus jucătorii în cap, n-au vrut să mă mai lase în avionul naționalei. De aceea nu vorbeam cu Sandu și cu Pițurcă, ne-am certat. Deși ei doi nu au avut nicio vină pentru ce a fost atunci", a spus Dragomir la audieri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
corectu
corectu  •  27 Aprilie 2017, 07:58

Cine-l mai baga in seama ?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  27 Aprilie 2017, 01:51
Postat de para.para pe 26 Aprilie 2017, 20:28

Evident ca ce-a povestit mitica n-are nici o treaba cu judecata de azi, exact ca si gesepeul care n-are nici o treaba cu sportul.

Mitică a vrut să demonstreze că el nu a avut nici o treabă cu Naşu sau Piţurcă pentru că era certat cu ei, deci nu e vinovat cu nimic în acest dosar. Acum ai înţeles ?

romeverest
romeverest  •  26 Aprilie 2017, 23:56

Nea Mitica esti cu un picior in parnaie ! Cred ca a venit timpul, este adevarat ca prea tarziu, sa platesti pentru toate excrocheriile pe care le-ai facut in fotbalul romanesc !!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează