FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE

Adio, Arena Naţională! FRF a mutat meciul naţionalei României cu Insulele Feroe în afara Bucureştiului

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 13:28

Naţionala României este pe primul loc în grupa preliminară a Euro 2016, după primele 4 etape reuşind să strîngă 10 puncte. Ambele meciuri disputate în acest sezon pe teren propriu, cele cu Ungaria şi Irlanda de Nord, s-au jucat pe Arena Naţională.

De altfel, de la construirea arenei bucureştene "tricolorii" şi-au disputat meciurile de acasă pe Arena Naţională. Oficialii FRF au hotărît ca următorul joc, cu Insulele Feroe, să se dispute pe stadionul "Ilie Oană", arena Petrolului, anunţă Digisport.

Principalul motiv al acestei decizii ar fi numărul mic de spectatori la care se aşteaptă organizatorii pentru partida cu Insulele Feroe, mai ales că la ultimul meci pe Arena Naţională, cel cu Irlanda de Nord, s-au strîns doar 30.000 de oameni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (114)
hotangels
hotangels  •  24 Noiembrie 2014, 11:23

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 13:34

mm, la ploiesti... cred ca trebuia la cluj, cei din ploiesti au mai multe sanse sa vada nationala, e aproape de bucuresti.

xnread
xnread  •  22 Noiembrie 2014, 23:27

Buna seara.Felicitari FRF pentru alegerea facuta si asteptam o propunere decenta din partea Forului diriguitor,arenei din Cluj.;-)

Vezi toate comentariile (114)
Comentează