FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alt jucător român nu mai vrea să audă de națională: „Nu mai vine” » Motivul din spatele acestei decizii drastice

Adrian Cragea (jucătorul cu numărul 17)/ foto: FRF.ro
Adrian Cragea (jucătorul cu numărul 17)/ foto: FRF.ro

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 11:39 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 11:59

Adrian Caragea (17 ani), extrema de la Sassuolo U18, n-ar mai vrea să vină la naționala României U18 cât timp selecționer va fi Daniel Mogoșanu.

Caragea ar fi nemulțumit de tratamentul la care a fost supus de Mogoșanu. Jucătorul român, care poate juca extremă stânga și dreapta, a crescut la „Academia Gheorghe Hagi” și a plecat la Sassuolo în septembrie 2021.

Singura veste proastă după meciul cu Andorra » Detaliul remarcat de MM Stoica
Andorra - România 0-2
Singura veste proastă după meciul cu Andorra » Detaliul remarcat de MM Stoica

Adrian Caragea nu mai vrea la naționala U18 în mandatul lui Daniel Mogoșanu

„Tot timpul antrenorul avea ceva cu el. Îl certa, îi spunea că se crede valoare, chestii de-astea de-l demotivau. Juca la echipele de juniori în echipă cu Mazilu și Borza de la Farul, Adi avea 37 de goluri în campionat și Mazilu 6. Acesta este doar un exemplu.

Copilul a fost afectat că n-a fost convocat. Nici nu va mai veni la națională cât timp acolo este domnul Mogoșanu. E mai bine pentru băiat să stea la club, dacă nu e apreciat. Niciodată nu va întoarce spatele României, dar până nu se schimbă selecționerul nu avem ce face”, ar fi transmis părinții lui Adrian Cragea, potrivit ProSport.

9 goluriîn 8 meciuri are Cargea pentru România U16

Citește și:

Dumitru Dragomir a făcut praf naționala României: „Doamne! Haos total! Nu am mai văzut așa ceva” + „Unii nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână”

Adrian Mutu a lăudat 3 „tricolori”: „Ei au fost cei mai buni jucători de la noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
max9
max9  •  26 Martie 2023, 17:51
Postat de eunescu09 pe 26 Martie 2023, 17:17

Asa se întâmplă și la națională mare ca și la U18, prostul management al antrenurilor numiți după ureche ne face sa pierdem și din putinii jucători pe care ii avem.

din pacate asa e..tot fotbalul romanesc e condus de nulitati; toti asa zisi antrenori antreneaza 'dupa ureche' si sint marcati de educatie comunista si post comunista...cit timp nu se implementeaza un model solid occidental care a functionat, nu vom avea niciodata rezultate.

elgabri
elgabri  •  26 Martie 2023, 17:42

Multi romani nu mai vor sa auda de Romania !!

eunescu09
eunescu09  •  26 Martie 2023, 17:17

Asa se întâmplă și la națională mare ca și la U18, prostul management al antrenurilor numiți după ureche ne face sa pierdem și din putinii jucători pe care ii avem.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează