FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA 0-2

EXCLUSIV // VIDEO Dumitru Dragomir a făcut praf naționala României: „Doamne! Haos total! Nu am mai văzut așa ceva” + „Unii nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână”

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a avut un discurs dur la adresa „tricolorilor”, după victoria României cu Andorra, scor 2-0, în direct la GSP Live. +24   FOTO
Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a avut un discurs dur la adresa „tricolorilor”, după victoria României cu Andorra, scor 2-0, în direct la GSP Live.

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 08:38 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 08:39

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a avut un discurs dur la GSP Live la adresa „tricolorilor”, după victoria României cu Andorra, scor 2-0.

  • România - Belarus are loc pe 28 martie, de la 21:45. Meciul va fi live TEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

„Nici rezultatul și nici jocul nu sunt mulțumitoare. Dacă în locul României era Afumați, nu ne bătea Andorra. O echipă foarte slabă. Nu a ajuns la poarta noastră. Mi-a plăcut Drăgușin, dar și Alibec. În rest, haos total”, și-a început Mitică Dragomir discursul, la GSP Live.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după Andorra - România 0-2: „Haos total”

„E greu de jucat cu echipe din astea haotice, care aleargă de nebuni și nu știu nimic. E greu să ieși din haosul ăsta, în afară de Alibec, românii nu înțeleg jocul. Și eu eram supărat dacă eram Răzvan Marin și mă scotea, nu jucase rău. A fost un meci urât, s-au remarcat doi jucători. 

Jocul nu merge, este haos în exprimare. E bine că avem primele două partide cu două echipe slabe (n.r. - Andorra și Belarus), că poate ne punem la punct. Noi de vreo 7 ani ne tot punem la punct și suntem într-un declin cum nu am fost în ultimii 50 de ani”, a continuat Dragomir.

Dumitru Dragomir: „Unii jucători ai naționalei nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână”

„Sunt unii jucători de la națională care nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână. Cel mai bun român joacă în China (n.r. - Nicolae Stanciu, la Wuhan Three Towns). Doamne ce joc, nu am mai văzut un joc așa urât de 15 ani la echipa națională. 

Nu are timp Edi să pună la punct jocul, nu e vinovat. El ar trebui să facă ceva la mijlocul terenului, nu e unul care să paseze, să scoată adversari din joc. Suntem speriați de bombe. Nu am mai văzut așa ceva. Jucăm cu grabă, dăm în minge de nebuni. Suntem în relații proaste cu mingea. Nu mai avem fotbaliști. 

E haos, nu jucăm nimic. Ar fi trebui să îi strângă mai demult, să îi învețe să paseze. În afară de Moruțan, care mai încearcă un dribling, restul parcă sunt căzuți în cap. Poate își revin după primele două meciuri. Nu l-am înțeles pe Sorescu, a avut atâtea culoare să plece în atac. Ăștia trebuie învățați să joace. Nu am mai văzut un așa haos”, a mai declarat Dumitru Dragomir.

VIDEO. Denis Alibec, autorul celui de-al doilea gol, declarații după Andorra - România 0-2: „Puteam câștiga mult mai lejer”

FOTO. Cele mai tari imagini de la Andorra - România, prin obiectivul fotoreporterului GSP Cristi Preda

+20 FOTO

Citește și:

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu îl trag la răspundere pe Edi Iordănescu: „Totul era în favoarea ta, dar tu faci schimbări defensive”
ANDORRA - ROMÂNIA 0-2
Viorel Moldovan și Florin Răducioiu îl trag la răspundere pe Edi Iordănescu: „Totul era în favoarea ta, dar tu faci schimbări defensive”
Ei au salvat onoarea „tricolorilor” în Andorra: 3 fotbaliști au primit nota 7 » Cine a „trecut clasa” cu greu
Andorra - România 0-2
Ei au salvat onoarea „tricolorilor” în Andorra: 3 fotbaliști au primit nota 7 » Cine a „trecut clasa” cu greu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
quattro21
quattro21  •  26 Martie 2023, 21:54

Cine e si ce a realizat concret *** asta pentru fotbalul romanesc? Inafara ca s-a hranit cu rezulatatele "regretatului regim" cum au facut Sandu & comp? *** De ce il promovati?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  26 Martie 2023, 19:11
Postat de DoarDinamoPantelimon pe 26 Martie 2023, 12:56

Din pacate la aruncat cu noroi suntem cei mai priceputi :( In loc sa fim bucurosi pentru cele 3 puncte aduse din Andorra si sa lasam echipa nationala sa se focuseze pe meciul de marti cu Belarus, de unde sa mai adunam 3 puncte, noi improscam cu mocirla?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joscenzura
joscenzura  •  26 Martie 2023, 17:59
Postat de ipsilante pe 26 Martie 2023, 12:49

Uitandu-ma aseara la jocul primei reprezentative a Romaniei, aveam senzatia ca sunt la un meci din judeteana! Ma intrebam ce stiu sa faca BINE, acea adunatura din teren, echipata in galben? Sa paseze: dezastru! Sa traga zdravan la poarta: marfa rara! Viterza de joc: MELC! Idee de joc colectiv: ce e aia? ECHIPA NATIONALA? Nimic nu merge! Unii jucatori, vorba lu` nea Mitica, speriati de bombe si parasutati pe stadion... Nu stiau, efectiv, ce li se intampla! Cu doar trei fotbalisti in echipa nationala: Morutan, Man si Alibec, "adunatura nationala" a batut conform prviziunilor: urat si greu! Cine-si face iluzii ca avem sanse la nu stiu ce calificare, ori e ***, ori e absurd. Concluzia: mai baieti, daca aveti alte aptitudini, solicitati reprofilare profesionala. Nu ne mai jigniti cu prezenta voastra pe teren. Plimbati-va tatuajele, frizurile, anatomia, in alta parte. Pe teren VREM FOTBAL! Iar voi NU SUNTETI CAPABILI de asa ceva! Luati-l si pe domnul cu grimasa de rastignit cu voi. Nu are calitati de antrenor de nationala. Hai, pa! P.S. Te plang Romania mea! (Desigur, fotbalistica!)

Te luasem in serios pana i-ai pus pe Alibec si Man la 'fotbalisti'

Vezi toate comentariile (33)
Comentează