FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Sfatul unui fost secund de la echipa națională pentru Mirel Rădoi: „Ar fi fost normal să ducă munca până la final”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 12:10 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 13:13

Adrian Mihalcea (45 de ani), fost antrenor secund la naționala României, a analizat jocul „tricolorilor” din meciul cu Armenia și a comentat decizia selecționerului Mirel Rădoi de a nu-și prelungi contractul și a părăsi banca tehnică după meciurile din noiembrie.

Toate detaliile meciului România - Armenia 1-0

Mihalcea laudă prestația fotbaliștilor români în ultimele meciuri disputate în tricoul României, evidențiind atitudinea și agresivitatea de care au dat dovadă. Legat de anunțul lui Mirel Rădoi în care își anunță plecarea de la națională, fostul antrenor de la Dinamo este de părere că ar fi trebuit să continue, mai ales în eventualitatea calificării la baraj.

„Aceeași atitudine bună pe care am arătat-o și în ultimele meciuri, nu numai cel cu Germania. Am închis foarte bine spațiile, am avut o primă repriză bună, în a doua am suferit puțin. Mi-a plăcut, am fost destul de ofensivi și agresivi. Anunțul lui Mirel e surprinzător și pentru mine. 

El știe cel mai bine cât a suferit și ce pași vrea să urmeze. Îmi pare rău, aș fi vrut să continue în eventualitatea unei calificări să continue până după baraj. Dar sunt deciziile lui, asumate, nu am decât să le respect. Ar fi fost normal să ducă munca până la final. 

Eu am plecat după un meci dezastruos în Spania unde am luat bătaie cu 5-0 și o evoluție extraordinar de modestă. Nu se compară cu perioada aceasta finală a lui Mirel, când rezultatele au început să apară. Cred că se știa de dinainte lucrul acesta, el doar a vrut să transmită și să pună în gardă pe cei de la Federație. 

Nu ne rămânem decât să sperăm în calificare și după cine va veni să continue această muncă și să reușeadcă să se califice”, a declarat Mihalcea la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Video » George Ogăraru, după România - Armenia: „Am gestionat bine finalul partidei”

Citește alte știri despre echipa națională:

Armenii acuză după incidentele din Ghencea: „Un fan nebun arunca bere în noi! Securitatea a lăsat de dorit”

Fost internațional, reacție tranșantă după ce Rădoi a anunțat plecarea de la națională: „Mirel ar trebui să stea. FRF să facă tot posibilul să-l convingă să continue”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
laur_gr
laur_gr  •  12 Octombrie 2021, 15:21

Radoi nu ne datoreaza noua nimic. Contractul lui cu FRF se termina in noiembrie. Isi duce contractul pana la final. Nimic de reprosat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează