FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

VIDEO Armenii acuză după incidentele din Ghencea: „Un fan nebun arunca bere în noi! Securitatea a lăsat de dorit”

Articol de - Publicat marti, 12 octombrie 2021 12:00 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 12:17

Finalul meciului România – Armenia 1-0 a declanșat o euforie fără margini în rândul microbiștilor prezenți pe stadion.

Un suporter român aflat la Tribuna I a fost atât de exuberant încât a aruncat un pahar de bere înspre oamenii din staff-ul armenilor, care s-au plâns la finalul meciului din Ghencea de ceea ce au trăit.

VIDEO Incidentele din zona VIP au fost comentate de oficialii Armeniei: „Securitatea a lăsat de dorit”

La conferința de presă de după meci, ofițerul de presă al armenilor a criticat dur evenimentele petrecute pe stadion și a folosit un cuvânt jignitor la adresa unui fan român.

„Altercațiile nu au fost între cei de pe bancă. Un fan nebun al României era în zon VIP și arunca bere către noi, către staff. Înjura și spunea cuvinte urâte.  Era unul dintre fanii voștri în zona VIP și arunca bere către cei din delegație.

Nu vreau să insist cu acest subiect. Comisia de Disciplină va discuta și va lua o decizie. Suntem satisfăcuți de ospitalitatea voastră, dar securitatea a lăsat de dorit. Ospitalitatea Federației Române a fost excelentă”, au spus armenii la conferință.

Ultrașii din Peluza Sud Steaua, război cu Mihai Mironică

Câteva zeci de suporteri din Peluza Sud Steaua, cantonați la una dintre peluze, l-au înjurat în startul meciului pe Mihai Mironică, unul dintre comentatorii partidei. Războiul dintre Mironică și ultrașii Stelei a continuat astfel în Ghencea, după ce în ultimele luni jurnalistul a fost o țintă constantă a suporterilor radicai ai celor de la CSA Steaua.

Ultrașii roș-albaștrilor n-au uitat nici de rivalitatea cu Dinamo. Deși asistau la un meci al naționalei, aceștia au scandat trivialități la adresa „câinilor”. Mai mult, nucleul dur al galeriei steliste a afișat și un mesaj pentru rivala FCSB, care își dorește în continuare să evolueze pe noul stadion: „În Ghencea doar Steaua!”

De la meciul din Ghencea au lipsit suporterii din „Uniți Sub Tricolor” și „Honor et Patria”, cei care au provocat amenzi usturătoare în precedenții ani din cauza mesajelor rasiste sau xenofobe. Aceștia au anunțat că nu vor mai călca pe stadion cât timp accesul va fi condiționat de vaccinare.

Citește și: 

7 scurte » „Rădoi, un munte de orgoliu și de încăpățânare. De ce pleacă? De ce ar mai fi stat?”

El a fost cel mai bun jucător al României » Cifre excelente + cum arată topul celor mai buni „tricolori”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
supereduardo10
supereduardo10  •  12 Octombrie 2021, 23:15
Postat de tictictic pe 12 Octombrie 2021, 15:21

Eu am citat ce a spus Mironica pe post in comentariul meciului pe PRO Tv. Si am adaugat ca asta e opinia majoritatii stelistilor din tara si din afara ei (vorbim deci de milioane de suporteri stelisti de toate varstele). Ce spui tu, chestia cu justitia si "onoratele instante", nu intereseaza pe nimeni, in niciun caz pe suporterii traditionali ai Stelei. Poate doar pe Talpan si pe pe cei 3-4 sute de sustinatori ai clonei lui...:-)))

E nu te intereseaza....ca va numiti FCSB ce nume e asta ? :))) Ca aveti stema de desene animate nu va intereseaza? :)))) Asta e, legea e lege si din pacate pentru voi e definitiva. Doar sa se impace nea Jiji cu armata da e cam greu...

stargate
stargate  •  12 Octombrie 2021, 19:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Octombrie 2021, 15:38

Acel fan a fost probabil armean, nu roman. Romanii nu arunca niciodata berea, ei o dau pe gat si dupa aia arunca sticla/paharul :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează