NATIONALA  ·  INEDIT

Adrian Mutu voia să cânte cu B.U.G. Mafia: „Ne-a spus că are texte făcute de el. S-a calmat până la urmă” + FCSB și Dinamo au vrut imnuri

Adrian Mutu, fost internațional român, a vrut să cânte alături de B.U.G. Mafia, cea mai cunoscută trupă hip-hop din România.
Adrian Mutu, fost internațional român, a vrut să cânte alături de B.U.G. Mafia, cea mai cunoscută trupă hip-hop din România.

Vineri, 27 Martie, 01:14

Adrian Mutu, fost internațional român, a vrut să cânte alături de B.U.G. Mafia, cea mai cunoscută trupă hip-hop din România.

„Brilianul”, actualul selecționer al naționalei de tineret a României, era dispus să cânte alături de Dragoş Neagu (Caddy), Vlad Irimia (Tataee) şi  Alin Demeter (Uzzi), în 2003, când era la Chelsea, după cum mărturiseau cei trei într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, acordat înainte de lansarea albumului „Viața noastră - vol. 2”.

„Am discutat cu el atunci despre asta. Ne-a spus că are texte făcute de el, pe care ar vrea să le cânte cu noi sau să le cântăm noi singuri. S-a calmat până la urmă. Noi eram încântați şi poate chiar se mergea mai departe. Ştim că era rapper mare în acea perioadă, la fel cum era şi Daniel Niculae cînd juca la Rapid, dar şi Claudiu Niculescu”, declarau cei de la B.U.G. Mafia.

 

B.U.G. Mafia, trupa preferata sportivilor

De-a lungul timpului, FCSB și Dinamo au încercat să-i convingă pe cei trei rapperi să compună imnuri, însă ambele formații au fost refuzate.

„Când a venit Mihai Stoica la Steaua a vrut să aibă un imn compus şi cântat de noi. L-am refuzat politicos şi elegant pentru că nu am vrut să se creadă că suntem părtinitori. Nu ne-am gândit la versuri, dar cu siguranţă ieşea ceva frumos, pentru că aveam un vers care rămânea în memoria suporterilor. 

Cei de la Dinamo ne-au rugat să facem o piesă în memoria lui Cătălin Hîldan. Am refuzat şi de această dată pentru că nu puteam să trăim prin versurile prin care le scriam dacă nu l-am cunoscut niciodată pe Hîldan. Am primit sute de telefoane, din sute de direcţii, pentru a ne convinge să facem această piesă comemorativă”, au explicat cei de la B.U.G. Mafia.

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri despre fotbalul românesc:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (3)

Mihai Naescu  •  27 Martie 2020, 13:21

Sunt Mutu/Acum ma știți bine/Când ma vezi pe strada pune Coca pe mine...

ucv1948  •  27 Martie 2020, 12:36

B.U.G Mafia ... intotdeauna pentru totdeauna . Respect !

steaua.libera  •  27 Martie 2020, 11:44

Mafia e istorie de când a apărut CTC - rap inteligent

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1