Comentarii (6)

cornelconasu  •  03 Februarie 2020, 18:50

Un articol ....ridicol și fără rost !!! Pentru ce ați făcut asta dacă nu aveți obiectul ??? Păi Mutu a fost condamnat pentru ceva în legătură cu droguri??!! 25 % din fotbaliști au luat cel puțin odată substanțe interzise, unii de bună voie, alții fără să știe !!! Așa ați mâncat ... și cu presupuse scandări rasiste, așa ați scormonit .... și cu handbalul... ca să faceți pe deștepții !!! Sunteți janici și aberanți !!

Geani Muraru  •  03 Februarie 2020, 23:27

Asta e un fel de Daum ca si ala era prieten cu COCA

Trafalet Simfoniu  •  03 Februarie 2020, 21:23

Bine , și care ar fi pierderea ? Păi *** ăsta oricum nu știe nimic . E acolo doar pentru nume ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Zi Bobby  •  03 Februarie 2020, 18:42

Un *** a fost ales sa antreneze (si sa educe)echipa de tineret a Romaniei.Caz unic pe planeta,presedintele federatiei e un fost activist ***,antrenorul de tineret un *** iar consilierul federatiei un fost mecanic auto ! foarte frumos !macar drogangiul a fost un fotbalist celebru,dar presedintele si consilierul n au jucat vreodata fotbal,au jucat doar turca !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adrian Constantin Sendroiu  •  03 Februarie 2020, 18:38

Mutule, Mutule..... era o emisiune In puii mei cu o parodie Romania-insula Funa Futti cu Mutu si Florescu vedete, se gaseste pe you tube

bazinga  •  03 Februarie 2020, 18:27

SUPERB!Un fost si -posibuil-actual *** la conducerea unei nationale de fotbal a Romaniei!Viitorul arata foarte luninis....chiar ""incandescent""!Ce poate fi mai ""minunat""?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează