FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Adrian Mutu, demonstrație de măiestrie la antrenamentul echipei naționale! Provocare inedită cu Andrei Vlad și Aioani

Adrian Mutu vs. Andrei Vlad // foto: captură YouTube @ FRF TV
Adrian Mutu vs. Andrei Vlad // foto: captură YouTube @ FRF TV

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 18:47 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 19:13

Echipa națională U21 a României este în așteptarea meciului cu Danemarca, crucial pentru calificarea la EURO 2021. Astmosfera din cadrul lotului este una bună, lucru observat încă de la primele antrenamente.

  • România U21 - Danemarca U21 se va juca marți, 17 noiembrie, liveTEXT pe GSP.ro. Dacă reprezentativa noastră câștigă, se califică la EURO 2021!

În prima zi de cantonament, selecționerul Adrian Mutu a ținut un „concurs” inedit cu Andrei Vlad și Marian Aioani, cei doi portari care sunt deja sub comanda sa.

Mutu, goluri spectaculoase în poarta lui Vlad și Aioani

Mutu și-a pus la încercare tinerii portari cu șuturi de la marginea careului de 16 metri, iar rezultatul a fost spectaculos. „Briliantul” nu și-a pierdut atingerea care l-a consacrat ca un atacant veritabil, reușind să înscrie de câteva ori. Totuși, Vlad și Aioani i-au scos câteva șuturi. Pedeapsa învinșilor: flotările.

Cei 23 de jucători din lotul României U21 pentru meciul cu Danemarca

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), George Micle (FC Argeș);
  • Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (SD Ponferradina / Spania), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Ricardo Grigore (Dinamo);
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Gabriel Simion (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj),  Darius Olaru (FCSB), Ianis Hagi (Rangers/Scoția), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Olimpiu Moruțan (FCSB), Carlo Casap (Viitorul)
  • Atacanți: Nicolae Carnat (CFR Cluj), George Cîmpanu (Universitatea Craiova), Valentin Costache (CFR Cluj).

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Întrebări legate de prezența lui Ianis Hagi la naționala de tineret: „Vine ca să îi implice pe toți în joc sau să arate cât de bun e el?”

Atacă Top 10 all-time! Tătărușanu îl poate egala pe Chivu chiar în meciul cu Irlanda de Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
bavaria
bavaria  •  09 Noiembrie 2020, 21:53

tot respectul Adi Mutu! sa-ti dea D-zeu sa ai parte in cariera de antrenor de tot harul pe care l-ai avut ca fotbalist. multa sanatate si multe reusite-ti doresc!!!

alx_sorin
alx_sorin  •  09 Noiembrie 2020, 20:48

Blatule cu astia tineri esti mare, dar cu Italia te-ai facut ca ploua

reteleanu
reteleanu  •  09 Noiembrie 2020, 20:39

bine, de la un fost golgeter serie a nici nu e de mirare ca de la 16 le da unde vrea el. dar aioani asta (de care am auzit multe lucruri bune) pare usor blazat. e o joaca de antrenament, e adevarat, dar cam prea usor o ia.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează