FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Adi Mutu, gata să renunțe la România U21 » Ultimele detalii: „Șanse mici să rămână!” + când anunță FRF noul selecționer

Adi Mutu spune adio României U21 // foto: Raed Krishan/GSP
Adi Mutu spune adio României U21 // foto: Raed Krishan/GSP

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 17:51 / Actualizat luni, 24 mai 2021 19:01

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit într-o conferință de presă despre naționala sub 21 de ani a României.

Șeful fotbalului românesc spune că sunt șanse mici ca Adrian Mutu să semneze un nou contract cu FRF, acesta dorindu-și să-și continue cariera de antrenor la un club, nu la națională.

Adrian Mutu, gata să plece de la România U21

„L-am urmărit pe Adi Mutu ca jucător și ulterior l-am cunoscut în mai multe ipostaze. S-a transformat mult. Este un antrenor foarte bun, profesionist și dedicat și știe să folosească toate datele.

Adi își dorește foarte mult să antreneze o echipă de club. Noi ne dorim să îl avem pe Adi și în următoarea campanie de calificare, dar viziunea noastră este că ne dorim să terminăm campania de calificare cu selecționerul cu care o vom începe. 

De aceea, cred că în momentul de față șansele de a continua împreună sunt destul de mici. Știu că Adi are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate, cred că în perioada următoare va trebui să ia o decizie. Sunt încrezător ca va reuși orice club, dacă va aparte de stabilitate și nu va avea parte de imixtiunile conducerii”, a declarat azi Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu

Conferință de presă Răzvan Burleanu, după ședința Comitetului Executiv

Publicată de Gazeta Sporturilor - GSP pe Luni, 24 mai 2021

Când anunță FRF noul selecționer

„Eu nu sunt implicat în aceste discuții. Am implementat din 2014 o procedură, iar eu nu sunt parte din discuții. Este implicat directorul tehnic al Federației, care este și șeful Comisiei Tehnice (n.r- Mihai Stoichiță). Are un termen din partea noastră, vrem ca în jurul datei de 1 iulie să cunoaștem numele următorului selecționer al echipei naționale U21”, a explicat Burleanu.

Adrian Mutu, dorit de FC U Craiova 1948

Adrian Mutu (42 de ani) ar putea deveni noul antrenor de la FC U Craiova, după ce contractul lui Eugen Trică (44) nu a fost prelungit. Un alt tehnician dorit de olteni este Leo Grozavu (53).

Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă superinteresantă. Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu 
- Adrian Mutu pentru as.ro

Mutu a fost numit selecționer în ianuarie 2020, iar contractul lui a expirat după Campionatul European de tineret. Cu el pe bancă, România a făcut 5 puncte în grupele EURO U21, dar a ratat calfiicarea în sferturi. „Briliantul” a mai antrenat la FC Voluntari și Al Wahda u23.

Pentru naționala de tineret urmează EURO 2023, competiție la care „tricolorii” sunt deja calificați, România fiind țară gazdă, alături de Georgia. Următoarele meciuri vor fi cele de verificare cu Anglia U21, 3 septembrie, și Georgia U21, pe 7 septembrie.

VIDEO Adrian Mutu se apucă de scris: "O să-mi scriu povestea! Sunt anumite lucruri pe care vreau să le spun"

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

Burleanu și FRF mută Supercupa în străinătate: „Spania, Italia, SUA, unde sunt comunități mari de români”

Conferință de presă Răzvan Burleanu » Președintele FRF, lămuriri despre regula U21 și lotul pentru Jocurile Olimpice

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
manx
manx  •  24 Mai 2021, 19:03

Sper ca o sa renunte si Radoi. Dica, mai treaca mearga mai ales ca a refuzat FCSB. Poate sa devina secund la Dunarea scufundarea Sulina sau chiar la Coasa Sighetul Marmatiei.

penultimul
penultimul  •  24 Mai 2021, 18:36

Ce poama și frf. Nu-i oferim contract lui Mutu că el vrea la club. Da' poate vrea omul și nu știți voi. Da' poate vrea.frf sa îl pună la seniori ? La cum "antrenează" Rădoi sigur Mutu va avea rezultate mai bune.

1948
1948  •  24 Mai 2021, 18:25

daca as fi in locul lui Mutu ,as porni direct din Serie C . Dar el vrea direct in serie A , sau la turci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close