FOTBAL  »  NATIONALA  »  U21

FOTO. Adrian Mutu a oferit imaginea zilei » Selecționerul U21 a petrecut cu celebrul Salt Bae

Adrian Mutu, 41 de ani, selecționerul României U21, a postat o fotografie pe Instagram cu renumitul Nusret Gokce, poreclit Salt Bae.
Adrian Mutu, 41 de ani, selecționerul României U21, a postat o fotografie pe Instagram cu renumitul Nusret Gokce, poreclit Salt Bae.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 08:38 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 09:17

Adrian Mutu, 41 de ani, selecționerul României U21, a postat o fotografie pe Instagram cu renumitul bucătar Nusret Gokce, poreclit Salt Bae.

Nusret este bucătar, deține lanțul de restaurante Nusr-Et în Turcia, iar tehnica lui de condimentare a preparatelor a devenit virală în ultimii ani pe rețelele de socializare. Mutu a dorit să refacă momentul alături de prietenul lui.

„Frați distrându-se”, a scris Mutu pe Instagram. A strâns până acum peste 4.000 de like-uri.

Adrian Mutu, curtat de CFR Cluj

După despărțirea de Dan Petrescu, CFR Cluj s-a orientat, inițial, către Adi Mutu. În urma unor discuții cu colaboratorii săi de la club, dar și cu jucătorii cei mai experimentați, Neluțu Varga, șeful din Gruia, a renunțat la idee. În cele din urmă, Edi Iordănescu a fost numit „principal”.

VIDEO. Adrian Mutu, despre greșelile făcute în cariera de jucător: „Eu am trecut peste, voi de ce nu puteți?”

Citește mai multe știri de actualitate:

Gică Popescu, despre colapsul fotbalului românesc: „Un singur lucru nu avem” + „Ne mai calificăm la sfântu-așteaptă”

Ce a spus Mirel Rădoi despre jucătorii retrași în ultimii ani de la echipa naţională: „Ce să fac, dacă oamenii nu mai doresc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cky33
cky33  •  05 Decembrie 2020, 16:13

Mutu a aruncat sarea sau a tras-o pe nara ca baiatu?

kensan.gmm
kensan.gmm  •  05 Decembrie 2020, 14:33

Foarte destept Turcaletu, s-a folosit de meme-ul cu el sa devina si mai faimos si sa isi deschida restaurante in toata lumea. Misto :)

1350199475058355
Dragos Zamfir  •  05 Decembrie 2020, 10:36

Nusret e un lanț enorm de restaurante, nu doar în Turcia, ci și la New York, Dubai, Londra și în multe alte orașe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close