FOTBAL  »  NATIONALA  »  ITALIA - ROMÂNIA 2-2

Alarmă teroristă înainte de partida Italia - România » "Nu jucați meciul! Allahu Akbar "

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 15:04

Într-o perioadă în care riscul de atentate la meciuri este unul ridicat, Poliția din Italia a primit o amenințare teroristă înainte de meciul Italia - România.

Presa din Italia anunță că, înainte ca partida să înceapă, un bărbat străin a sunat la o secție de Poliție din Bologna și a spus: "Nu jucați meciul! Allahu Akbar (n.r Allah e mare)".

Cu toate acestea, meciul s-a disputat fără nici o problemă și totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

După atentatele de la Paris, unde au murit 129 de persoane, forțele de ordine din Italia au luat măsuri de securitate speciale înainte de meciul de pe stadionul "Renato Dall'Ara". Polițiștii italieni au efectuat un control la hotelul naționalei României, dar și la cel în care este cazată Squadra Azzurra.

În plus, securitatea a fost asigurată de Digos (Divizia de Investigație Generală și Operațiuni Speciale), în timp ce poliția a monitorizat activitatea din jurul stadionului și de la intrările arenei.

Partida Germania - Olanda a fost anulată, după o alarmă cu bombă, iar meciul Belgia - Spania a fost anulat pentru că exista un risc de atentat.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
spinoza
spinoza  •  19 Noiembrie 2015, 00:13

Eu stiu ca Allahu Akbar s-a strigat pe stadion in Giulesti!!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  18 Noiembrie 2015, 21:26

Nu mai faceti din tantar armasar ca nu pacaliti pe nimeni. Mai urmeaza sa ziceti ca parintele cleopa sau celalalt... au ”prezis” telefonul si sunteti la fix :)))))

986379311381755
Lengyel Adrian  •  18 Noiembrie 2015, 16:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează