FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Anamaria Prodan reactionează la declarațiile lui Cornel Dinu: „După episoadele Kosice și Foresta vrea doar să moară capra vecinului! Provoacă lacrimi de râs”

Anamaria Prodan // FOTO: Instagram
Anamaria Prodan // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 09 iunie 2019 10:04

Egalul României cu Norvegia, 2-2, din preliminariile EURO 2020, a provocat o noua rundă de atacuri între Cornel Dinu și Anamaria Prodan. 

  • Context: Cornel Dinu l-a criticat pe selecționerul Cosmin Contra pentru selecția făcută în meciul Norvegia - România 2-2, spunâd că a fost influențat de Anamaria Prodan: „Și-a băgat coada diavolița impresar și la selecție”

Anamaria Prodan a reacționat pentru GSP.RO și a răspuns atacurilor lui Cornel Dinu, pe care l-a ironizat și a negat acuzațiile aduse de acesta.

„E inutil să-i mai răspunzi domnului Cornel Dinu, care pare din ce în ce mai des o fiară rănită de gloria pe care și-a pierdut-o treptat, prin tot felul de declarații aiuritoare făcute de-a lungul timpului. Atunci când apare singur în public, neînsoțit de bust și soclu, stimabilul domn provoacă intens lacrimi de râs. La ultima sa intervenție, domnul Dinu s-a prezentat la braț cu reputația celui mai putin credibil personaj din fotbalul românesc. Drept pentru care nu-mi rămâne decăt să mă distrez și să-l compătimesc.

Pe de altă parte, pentru că nu m-am ferit niciodată de cuvinte tari și de rezumate explozive, o să consider că, probabil, domnului Dinu îi pare rău că meciul Norvegia - România s-a terminat 2-2 și îi pare și mai rău că un antrenor din generația tânără, precum Cosmin Contra, este astăzi selecționerul  României. Să zicem ca asta ar fi cumva o scuză.

Din păcate, el nu și-a pierdut vechile obiceiuri și a rămas fidel impresiei implementate în vremea sa, atunci când, probabil, selecția la echipa națională se facea pe pile!

Ceea ce nu înțelege domnul Dinu este că fotbalul românesc s-a decuplat de aceste mecanisme de control de foarte multă vreme. Astfel, îi vine greu să priceapă că la noi în familie nu a existat, nu există și nu va exista niciodată o astfel  de strategie. În primul rând, pentru că eu nu vreau să pierd din credibilitate într-o lume în care am reușit cu greu să mă împun.

Nu am făcut niciodată așa ceva nici cu soțul meu, nici cu antrenorii pe care îi reprezint, darămite cu antrenorul echipei naționale! Domnul Cornel
Dinu face parte din peisajul acesta autohton și rolul lui e bine știut. De multă vreme ne face pe toți să zâmbim. Pentru că, din păcate, pe nimeni nu mai interesează ce spune dânsul”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.RO.

ANAMARIA PRODAN: „episoadele Foresta Fălticeni și Kosice i-au marcat existența”

„Sunt convinsă ca episoadele Foresta Fălticeni și Kosice i-au marcat atât de tare existența încât el nu se bucură nicodată de rezultatele echipei naționale. Visează doar să moară și capra vecinului. Cu toate acestea, eu îl rog să-și amintească doar aceste vorbe înțelepte și să nu facă și el aceeași confuzie clasică: domnule Dinu, prezentul nu e clipa de față, ci fața prezentă a trecutului!. Nu uitați asta!”, a adăugat impresarul.

  • România joacă luni de la ora 21:45 cu Malta, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV, în etapa a 4-a din prelimineriile EURO 2020.

Citește și:

Cornel Dinu, declarații tari: „Și-a băgat coada diavolița impresar și la selecție. E pălăria prea mare, Cosmine!”AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
antalmihai
antalmihai  •  09 Iunie 2019, 21:46

ptiu, nesimtit o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

777ghedeon
777ghedeon  •  09 Iunie 2019, 20:59

*** *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florianveress
florianveress  •  09 Iunie 2019, 20:35

Decedatul din Vaslui demonstrează pe zi ce trece cât e de ***! Nu poate fi decât fan fecefecesebe!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează