FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA 0-2

„Nu e OK ce s-a întâmplat” » Edi Iordănescu își „urechează” jucătorii: „Nu vreau să se mai repete”

Andorra - România 0-2 » La final, selecționerul Edi Iordănescu (44 de ani) s-a declarat nemulțumit de ultimele 30 de minute, când „tricolorii”, deși au evoluat în superioritate numerică, nu au mai marcat. +24   FOTO
Andorra - România 0-2 » La final, selecționerul Edi Iordănescu (44 de ani) s-a declarat nemulțumit de ultimele 30 de minute, când „tricolorii”, deși au evoluat în superioritate numerică, nu au mai marcat.

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 00:15 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 10:25

Andorra - România 0-2 » La final, selecționerul Edi Iordănescu (44 de ani) s-a declarat nemulțumit de ultimele 30 de minute, când „tricolorii”, deși au evoluat în superioritate numerică, nu au mai marcat.

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt trimișii speciali ai Gazetei în Andorra, de unde transmit cele mai importante informații pentru cititorii Gazetei.
  • Următorul meci al „tricolorilor” e marți, cu Belarus, tot de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima TV.
Imagini halucinante cu bătaia românilor din Andorra! „Gogoașă”, rivalul lui Adrian Mititelu, implicat » Pumni și picioare într-o persoană căzută
Andorra - România 0-2
Imagini halucinante cu bătaia românilor din Andorra! „Gogoașă”, rivalul lui Adrian Mititelu, implicat » Pumni și picioare într-o persoană căzută

Andorra - România 0-2 » Edi Iordănescu: „Nu e OK ce s-a întâmplat pe final”

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. 

Am avut om în plus și trebuia să avem o atitudine ofensivă. Cred că ne-am relaxat pe final și nu e OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi”, a declarat Iordănescu la Antena 1.

Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

- Edi Iordănescu, selecționer România

Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine.

- Edi Iordănescu, selecționer România

Cele mai tari imagini din partida Andorra - România

+20 FOTO

Programul României în preliminariile Euro 2024:

  • 28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveția – Israel (21:45)
  • 16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveția (21:45)
  • 19 iunie 2023: Elveția – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra (21:45)
  • 9 septembrie 2023: Andorra – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția (21:45)
  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Mai multe articole despre Andorra - România:

Comentatorii n-au înțeles » De ce a fost anulat golul lui Denis Alibec în Andorra - România
ANDORRA - ROMÂNIA
Comentatorii n-au înțeles » De ce a fost anulat golul lui Denis Alibec în Andorra - România
Dennis Man, nervos la pauză! A ieșit șifonat după prima repriză din Andorra - România
ANDORRA - ROMÂNIA
Dennis Man, nervos la pauză! A ieșit șifonat după prima repriză din Andorra - România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
unbiped
unbiped  •  26 Martie 2023, 16:46

*** a mai primit inca o sansa dupa ce ne-a retrogrdatt nationala in grupa a nu stiu *** din Nations League. Nu stiu cum dracu poti sa prelungesti contractul unui selectioner care retrogradeaza. Varza antrenor, varza jucatori (marea majoritate) , varza jocul, varza tactica. ***, pune de sarmale, ca varza ai cat cuprinde.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  26 Martie 2023, 12:06
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 26 Martie 2023, 11:31

Cum zice mai sus Dobrin: putin am avut superioritate. Dupa ce-a intrat perla tavi, s-a echilibrat balanta….

Adică am jucat 10 la 10!A făcut numai prostii pe teren “marele” Tavi!

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  26 Martie 2023, 11:40

Edi, in afara ca se imbraca bine, n-are nici o treaba cu selectionatul jucatorilor. Aduce maini moarte sau lesinate, rezerve cu dosu’ plat de la stat pe banca si vrea apoi ca echipa sa se exprime…. Exclus. La nivelul la care suntem trebuie renuntat la convocarea “numelor” si mers pe mana celor in forma cu jocuri in picioare. Prin ADN-ul nostru de looseri care caracterizeaza natiunea asta, forma buna de joc tine foarte putin si tocmai aici trebuie insistat: pe cei care misca ceva pe la echipele de club, oricare ar fi ei. De ce sa-l aduci pe stanciu? Doar sa plimbe banderola pe teren? De ce sa-l aduci pe tavi? Doar sa-l expuna gigi pe taraba? Ce interese sunt la nationala asta? Cine, ce vrea?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează