FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

Andrei Borza, certat de Mihai Stoichiță de față cu toți coechipierii » Oficialul FRF a explicat: „Asta i-am zis”

Andrei Borza (numărul 10) / Foto: GSP.ro
Andrei Borza (numărul 10) / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 12:19 / Actualizat joi, 21 martie 2024 13:21

Andrei Borza (18 ani) a fost mustrat de Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice de la Federația Română de Fotbal, pentru escapada de la Iași, când a petrecut în club seara cu Alexandru Albu (30 de ani), după ce Rapid a fost învinsă de Politehnica, scor 1-3.

Andrei Borza a fost convocat de selecționerul Adrian Dulcea la naționala U19 pentru Turul de Elită, ultima etapă a calificărilor înainte de EURO.

FRF a făcut anunțul: ce se întâmplă cu biletele la România - Irlanda de Nord
România - Irlanda de Nord
FRF a făcut anunțul: ce se întâmplă cu biletele la România - Irlanda de Nord

Cu această ocazie, Mihai Stoichiță l-a certat pe Borza de față de coechipierii săi pentru incidentul care a dus inițial la excluderea sa din lotul Rapidului și la trecerea ulterioară a acestuia pe banca giuleștenilor.

Mesajul lui Mihai Stoichiță pentru Andrei Borza

Oficialul FRF nu s-a limitat doar la a-l mustra pe Borza. Stoichiță i-a oferit adolescentului și încurajări, și a subliniat că Andrei Borza are șansa să arate pentru naționala României U19 care este adevăratul său caracter.

„Am vorbit cu Borza și i-am zis de față cu toți: «Băi, băiatule, ai greșit. Ai ocazia să le arăți tuturor că tu ești altfel. O greșeală la vârsta ta este inerentă». A făcut-o toată lumea la vârsta lui.

(n.r. – Ce a zis Borza?) Da, dădea din cap, m-a aprobat. Nu era spășit. Era un om care chiar vrea să arate că a fost un accident. M-a bucurat tare mult. I-am spus exact așa: «Tu ai greșit, dar să nu te descurajeze faptul că te-au ținut pe margine. Asta e amenda pe care ai primit-o.»

Mie mi se pare un copil extraordinar acest Borza. D-aia l-a și luat Rapid. Își asigură U21 încă doi ani de acum înainte, patru ani, de fapt. Evoluează pe un post pe care noi suntem deficitari, găsim foarte greu fundași stânga”, a declarat Mihai Stoichiță, conform fanatik.ro.

După ce a fost înfrântă de Turcia (0-2, miercuri, 20 martie), România U19 urmează să evolueze la Turul de Elită contra reprezentativelor similare din Germania (sâmbătă, 23 martie, 13:30) și Croația (marți, 26 martie, 15:00).

VIDEO GSP LIVE » Pavel Badea: „Mitriță nu e dat deoparte la națională pe latura sportivă”

Citește și:

CFR Cluj vrea să îi „sufle” unei forțe din Superligă fotbalistul dorit
CFR Cluj
CFR Cluj vrea să îi „sufle” unei forțe din Superligă fotbalistul dorit
Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill după eliminarea de la Miami Open
MIAMI OPEN
Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill după eliminarea de la Miami Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  21 Martie 2024, 13:31

Borza nu i bun de nimik...tot ce vine de la hagi sunt jucatori cu probleme ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează