FOTBAL  »  NATIONALA  »  REPLICĂ

Încă o replică de la FRF pentru Cătălin Cîrjan: „Ghinionul lui e că eu am fost acolo”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, demontează afirmațiile făcute miercuri de Cătălin Cîrjan (20 de ani), jucătorul englezilor de la Arsenal. +4   FOTO
Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, demontează afirmațiile făcute miercuri de Cătălin Cîrjan (20 de ani), jucătorul englezilor de la Arsenal.

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 08:21 / Actualizat joi, 30 martie 2023 09:14

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, demontează afirmațiile făcute miercuri de Cătălin Cîrjan (20 de ani), jucătorul englezilor de la Arsenal. 

Oficialul FRF spune că fotbalistul londonezilor a mințit când a spus că Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul tehnic al FRF, este cel care face schimbările la loturile de juniori, precum și că directorul tehnic federal ar fi plecat de la o acțiune a naționalei, de la Piatra-Neamț, împreună cu părinții unui jucător, cu mașina. 

Andrei Vochin reacționează după dezvăluirile lui Cătălin Cîrjan: „Sunt multe neadevăruri în toate spusele astea”

„Sunt multe neadevăruri în toate spusele astea. Ghinionul lui că eu am fost acolo la toate evenimentele de care vorbeşte. Ţin minte că, la Piatra Neamţ, la acea acţiune, Stoichiţă era la prima acţiune ca director tehnic. 

Şi am fost împreună cu maşina, de la Bucureşti la Piatra-Neamţ, şi ne-am întors. Şi eu nu am niciun copil care să joace la... din punctul ăsta de vedere, nu are dreptate. El a fost monitorizat de când juca la Viitorul Domneşti, avea 14 ani, era un jucător talentat, care marca. 

A fost selectat la lotul de 2002, erau pe postul lui el, Pitu (n.r.- Alexi Pitu), care nu avea cetăţenie română atunci, e născut în Germania, şi mai era un jucător talentat, de la Juniorul Bucureşti. 

Procedura era următoarea: antrenor era Costel Enache, trebuiau prezentaţi primii 22 pe post. Cîrjan era pe doi pe postul lui. Intră în primul meci primii 11 pe post, apoi intră următorii, asta era procedura la primul meci al fiecărui selecţioner. 

Pitu nu avea drept de joc, l-a băgat în prima repriză pe cel care era primul, îmi scapă numele, un jucător de la Juniorul, care fusese la Academia Hagi, iar după pauză l-a băgat pe Cîrjan. 

A intrat foarte bine în meci, după 10 minute, a marcat golul egalizator, s-a terminat 1-1 meciul. Următoarea partidă a jucat titular, asta a fost prima întâmplare”, a declarat Andrei Vochin, potrivit Orange Sport. 

Mihai Stoichiță i-a răspuns lui Cătălin Cîrjan: „Chiar așa dezinformăm?”

La numai câteva ore după declarațiile date de Cătălin Cărjan, Mihai Stoichiță a replicat: 

„Nu v-ați obișnuit cu treaba asta? Eu nu cred am vorbit vreodată cu tatăl lui. Eu l-am văzut de două ori pe Cătălin Cîrjan. De ce nu întrebați antrenorii de la națională? 

L-am chemat la acțiunea din noiembrie anul trecut, după ani de zile dispariție, din cauza marilor evenimente nefericite din viața lui. El a refuzat, spunând că are meciuri mai importante la club, meciuri amicale cu Lyon și cu AC Milan. 

Era diferență de 10 zile între meciurile pe care le menționează el și meciurile naționalei. Când vrei să fi văzut de antrenorii echipei naționale, dar nu te prezenți la meciurile din noiembrie... Cum să evaluezi acel jucător într-un angrenaj? 

Am citit că a fost văzut doar 10 minute la un antrenament. Au fost Emil Săndoi, Marius Niculae și Vlad Munteanu să vadă un antrenament al lui Cătălin la Arsenal. Săndoi a plecat la jumătatea antrenamentului, pentru că trebuia să ajungă și la Denis Politic. 

A doua zi au fost și l-au văzut la un meci de U23. Chiar așa dezinformăm? Vă spun ca o concluzie și închid dialogul. Menționez că va fi în continuare observat și chemat, dar asta e treaba antrenorului. Atât! Mi se pare că s-a creat o problemă falsă”, a spus Mihai Stoichiță la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Citește și: 

„Spun ceva care doare” » George Simion: „Felul în care a fost terminat Dinamo are legătura cu mafia și interesele imobiliare”

Atacați frontal de Cîrjan, Mihai Stoichiță și Emil Săndoi au răspuns: „Vă spun o concluzie și închid!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
the_dude1980
the_dude1980  •  30 Martie 2023, 20:04

Cum a ajuns un agramat ca Stoichita intr-o pozitie sus de administratie a FRF e un mister. In acelasi timp, Carjan s-a ambalat cam devreme in cariera lui frageda. In orice domeniu de activitate dai de ***, dar pana nu ajungi un pic mai sus trebuie sa taci si sa iei lucrurile incet.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

George48Marius
George48Marius  •  30 Martie 2023, 16:58

As avea o placere demna cu *** sa-l dau cu capul de birou până dispare și merge sa comenteze scrima....și ta tv erai un ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

barabula20
barabula20  •  30 Martie 2023, 16:26

Antrenori cu metode invechite, fara dorinta de a evolua, a creste, ambitie 0. Mergeti fratilor pe la scoli pe afara sa vedeti cum e treaba pe acolo,iesiti din zona de comfort.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează